Rita Ora: «Δόξασε» τη λαμπερή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου στην άλλη άκρη της γης
featured

Rita Ora: «Δόξασε» τη λαμπερή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου στην άλλη άκρη της γης

Rita Ora: «Δόξασε» τη λαμπερή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου στην άλλη άκρη της γης

Το leotard body του Έλληνα σχεδιαστή έκανε πάταγο

Αίσθηση έκανε η εντυπωσιακή εμφάνιση της Rita Ora στη συναυλία που έδωσε για τους εορτασμούς του Sydney Mardi Gras 2021 Gay pride.

Η Βρετανή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Sydney Cricket Ground φορώντας έναν μανδύα στα χρώματα του ουράνιου τόξου που αντιπροσωπεύουν την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και από μέσα ένα κεντητό μπλε leotard με ασορτί γάντια που συνδύασε με thigh-high μπότες από στρας επίσης πολύχρωμες για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της.

Ο ενθουσιασμός της που θα βρισκόταν ξανά στη σκηνή μετά από καιρό δεν κρυβόταν όσο και του κοινού που την αποθέωσε και για αυτή της την στυλιστική επιλογή, που δεν είναι διόλου τυχαία.

Και αυτό διότι πίσω από την εντυπωσιακή της εμφάνιση κρύβεται ένας καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής, ο Βρεττός Βρεττάκος.

Έχοντας ντύσει stars του βεληνεκούς της Beyonce, της JLo και της  Shakira, ήταν η σειρά της Rita Ora να αφεθεί στα χέρια του Έλληνα σχεδιαστή για μια  ειδικά φτιαγμένη δημιουργία για την παρουσίαση του νέου της CD σε ένα από τα μεγαλύτερα shows της Αυστραλίας.

Η έμπνευση του Βρεττού Βρεττάκου από τη σημαία του ουράνιου τόξου της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ήταν ιδανική. Μια τεράστια φούστα από μεταξωτό κρεπ τυπωμένη με τα μοτίβα του Gay Pride flag με ουρά τριών μέτρων σκέπαζε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ora.

Τη φούστα συγκρατούσε μία ζώνη-κόσμημα στις ίδιες αποχρώσεις….

Αυτό που τράβηξε φυσικά τα βλέμματα ήταν η λάμψη από το κρυστάλλινο κορσέ body διακοσμημένο με 120,000 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski στο χρώμα του αμέθυστου και τα γάντια κεντημένα με μοβ κρύσταλλα που δημιούργησε ο σχεδιαστής. Το σετ «παντρεύτηκε» με τα  20,000 χιλιάδες Swarovski στα χρώματα του ουράνιου τόξου που είχαν οι πανύψηλες μπότες της.


Ο Βρεττός Βρεττάκος σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο πρόσθεσε άλλη μία pop star την λίστα με τα διεθνή ονόματα για τα οποία έχει δημιουργήσει εντυπωσιακά κομμάτια.

Μάλιστα, ο Έλληνας σχεδιαστής πόνταρε σε ελληνικά brands για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, όπως την εταιρεία Shoesuro και την Έλενα Κιάμου για τις μπότες και τον Frangos Jewelry για την κρυστάλλινη ζώνη.

Φωτογραφίες: Backgrid