Το fashion tip της ημέρας: Φόρεσε το leather trench coat σου όπως η Katie Holmes
Beauty & Fashion

Το fashion tip της ημέρας: Φόρεσε το leather trench coat σου όπως η Katie Holmes

Το fashion tip της ημέρας: Φόρεσε το leather trench coat σου όπως η Katie Holmes

Ένα κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας κάθε fashionista

Τι κοινό είχαν ο David Bowie, η Meryl Streep και η Marilyn Monroe, πέρα από το ότι ήταν και είναι αξεπέραστα είδωλα;

Αγάπησαν και οι τρεις το trench coat τους, δηλαδή την καπαρντίνα, ένα παρεξηγημένο κομμάτι που όμως εδώ και μερικά χρόνια ξαναπήρε τη θέση που της αξίζει στο top ten των απαραίτητων κομματιών που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Πρακτική αλλά και stylish, σου λύνει τα χέρια όταν ζεις σε χώρα όπως η δική μας, όπου ούτε βαρύ χειμώνα έχουμε αλλά ούτε και μόνιμο καλοκαίρι και χρειάζεται πάντα να έχεις κάτι να φορέσεις που να σε καλύπτει στις… ενδιάμεσες θερμοκρασίες.

Κι αν κάποτε η καπαρντίνα ήταν συνώνυμο της βροχής, το μοντέρνο trench coat είναι συνώνυμο της οικολογίας στη μόδα, αφού κρατάει μια ζωή και το στυλ του δεν εκπίπτει.

Στο street style θα δεις καπαρντίνα φορεμένη με χρυσαφικά και αθλητικά παπούτσια, η Gilda Ambrosio, η μία εκ των ιδρυτών της Attico τη φόρεσε με χρωματιστό μποά, εμείς όμως θα εστιάσουμε στο δερμάτινο trench coat της Katie Holmes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@loewe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gilda (@gildaambrosio) στις

Do it like Katie!

O φακός την εντόπισε να πηγαίνει για ψώνια στη Νέα Υόρκη φορώντας φυσικά μάσκα, ένα σοκολατί δερμάτινο trench coat, μαύρο παντελόνι και sneakers με scratch ενώ κρατούσε δερμάτινη τσάντα σε κυπαρισσί και καμηλό απόχρωση.

Χαριτωμένη λεπτομέρεια, τα εμπριμέ κουμπιά της καπαρντίνας της.

Η Holmes αγαπά πολύ τις καπαρντίνες και τα midi παλτά, τα οποία λανσάρει σχεδόν σε κάθε της έξοδο στη Νέα Υόρκη ακόμα και σε πιο επίσημες όπως η παρακάτω, όπου είχε πιάσει πίσω τα μαλλιά της, φορούσε διακριτικά σκουλαρίκια, λευκό πουκάμισο με δέσιμο, μαύρο σακάκι και boyfriend jeans μαζί με μαύρο μποτίνι και την κλασική μπεζ καπαρντίνα.

Την ίδια φόρεσε και σε μια πιο καθημερινή της στιγμή, με total denim look από μέσα και μαύρα peep toe mules.

Φωτογραφίες: Backgrid