Μπέττυ Μαγγίρα: Το τηλεοπτικό της παρόν, το μέλλον της και το spoiler που η ίδια -ίσως- έδωσε!
featured

Μπέττυ Μαγγίρα: Το τηλεοπτικό της παρόν, το μέλλον της και το spoiler που η ίδια -ίσως- έδωσε!

Μπέττυ Μαγγίρα: Το τηλεοπτικό της παρόν, το μέλλον της και το spoiler που η ίδια -ίσως- έδωσε!

Ο Γιώργος Μπέζας σκιαγραφεί το αουτσάιντερ της πρωινής ζώνης

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», Μπέττυ Μαγγίρα, χτίζει μέρα με τη μέρα μια ζώνη ξανά από την αρχή με πολλή δουλειά τόσο από εκείνη όσο και τους συνεργάτες της.

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει να βρίσκει τον χώρο της στο τηλεοπτικό τοπίο, σε μια σεζόν που υπάρχει πληθώρα εκπομπών και μεγάλος ανταγωνισμός.

Εκείνη προσπαθεί να δώσει στον τηλεθεατή μια χαρούμενη νότα της καθημερινότητας «χαϊδεύοντας» απαλά όλα τα θέματα, ακόμη και εκείνα που θα μπορούσε να «κιτρινίσει» και ίσως να κέρδιζε μια μερίδα τηλεθεατών που αγαπούν το hardcore gossip.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια ήρεμη δύναμη που μιλά ωραία Ελληνικά, μοιράζει την τηλεοπτική τράπουλα στους συνεργάτες της, δεν ανταγωνίζεται ούτε κουνά το δάχτυλος στους τηλεθεατές με βαρύγδουπες δηλώσεις, ενώ χαλαρώνει με τον καλεσμένο της στον καναπέ χωρίς να εκβιάζει τον τίτλο.

Γι’ αυτό και οι κουβέντες της, κυρίως με συναδέλφους της ηθοποιούς, είναι απολαυστικές.

Μια χαρισματική τηλεοπτική προσωπικότητα,  γεμάτη μεράκι για αυτό που κάνει, που θα μας απασχολήσει και την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα πρόσωπο που δεν αρέσκεται στις κόντρες και τις ίντριγκες και δεν αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ούτε πετά λάσπη στον ανεμιστήρα ώστε να συζητιέται.

Από το κανάλι φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής της και τη συνεργασία τους με την παρουσιάστρια.

Στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να συζητήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον αφού το συμβόλαιο της με το Open λήγει.

Η ίδια πάντως ίσως έδωσε ένα μικρό… spoiler για το τηλεοπτικό της μέλλον, μιλώντας  στην Ελένη Μενεγάκη:

«Το πρωινό είναι ένας μαραθώνιος, είναι πρωταθλητισμός, αυτό εισέπραξα. Μόνο πρωινό δεν είχα κάνει, είναι αλήθεια.

Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Ίσως είναι η δουλειά που έβαλα το περισσότερο μεράκι και δουλειά δουλειά.

Μου λείπει το σόου αλλά δεν είναι εποχές για σόου.

Δεν θα άφηνα το πρωινό για βραδινό,  γιατί και το αγάπησα και έχω μοχθήσει για αυτό, παρότι το βραδινό μου αρέσει και μου πάει»…