Έλενα Κατρίτση: Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον; Η αλήθεια για όσα ακούγονται περί μεταγραφής στο Open
featured

Έλενα Κατρίτση: Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον; Η αλήθεια για όσα ακούγονται περί μεταγραφής στο Open

Έλενα Κατρίτση: Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον; Η αλήθεια για όσα ακούγονται περί μεταγραφής στο Open

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Μετά από 14 σχεδόν χρόνια μια από τις δημοφιλείς εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης , τα «Προσωπικά» που παρουσίαζε και επιμελούνταν η Έλενα Κατρίτση, έριξαν αυλαία και θα περάσουν στην τηλεοπτική ιστορία.

Εκεί στα αρχεία της ΕΡΤ ο ιστορικός του μέλλοντος θα βρει έναν μικρό «τηλεοπτικό θησαυρό» με εξαιρετικές συνεντεύξεις από πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στην νεότερη ιστορία του τόπου.

Πολιτικοί, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πνεύματος, θρησκευτικοί ηγέτες εμπιστεύθηκαν την Κατρίτση για να μιλήσουν. Εκπομπές που σε μια ώρα έμοιαζαν με ντοκιμαντέρ, αφιερώματα, αποστολές εκτός  συνόρων και αποκλειστικότητες που χάρισαν στην δημόσια τηλεόραση εκτός από το prestige και υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έριξε αυλαία σε αυτή την τηλεοπτική της σελίδα με το «δίδυμο» Ρέππα-Παπαθανασίου.

Η Έλενα Κατρίτση επέλεξε να μην πει τίποτα στο φινάλε της εκπομπής αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό που την ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα.

Το τηλεοπτικό της μέλλον, που ύστερα από δική της επιλογή έβαλε τελεία στην μακροβιότερη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, παραμένει άγνωστο.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που την θέλουν να συζητά με το Οpen. Μέχρι στιγμής όμως τα δημοσιεύματα δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Η Έλενα Κατρίτση όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να μην αποκαλύπτει ούτε τα προσωπικά της ούτε τα επαγγελματικά της σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια θέλει να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, αφού στη φαρέτρα της έχει όλα εκείνα τα εφόδια για να κάνει αυτό που θέλει και μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Μένει να δούμε τι πραγματικά θα αποφασίσει η ίδια. Το σίγουρο είναι πως η κρατική τηλεόραση για μια ακόμη φορά δεν έπραξε τα δέοντα ώστε να κρατήσει στο δυναμικό της μια εξαιρετική εκπομπή που είχε να δώσει ακόμη πολλά.