ΕΡΤ – Αποκλειστικό: Ποιο «δίδυμο» επιστρατεύει για τις εορταστικές του εκπομπές;
featured

ΕΡΤ – Αποκλειστικό: Ποιο «δίδυμο» επιστρατεύει για τις εορταστικές του εκπομπές;

ΕΡΤ – Αποκλειστικό: Ποιο «δίδυμο» επιστρατεύει για τις εορταστικές του εκπομπές;

O Γιώργος Μπέζας έμαθε αποκλειστικά για το Znews

Για τις εορταστικές της εκπομπές ετοιμάζεται πυρετωδώς και η ΕΡΤ και το Znews σας αποκαλύπτει ποιους επιστρατεύει το κρατικό κανάλι για να κάνουν οι τηλεθεατές ρεβεγιόν.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της απογευματινής ζώνης του «Στούντιο 4», η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μετακομίζει για τρία σπέσιαλ επεισόδια στην prime time ζώνη ώστε να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές όπως μόνο εκείνοι ξέρουν!

Τι ετοιμάζουν για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων;

Το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων στις 22.00 η Νάνσυ και ο Θανάσης φορούν τα καλά τους, αφήνουν πίσω τους το στούντιο και ξεκινάνε μια μεγάλη βόλτα στη στολισμένη Αθήνα γεμάτη εκπλήξεις και celebrities.

Οι String Demons παίζουν γιορτινές μουσικές και η βραδιά των δύο παρουσιαστών αρχίζει με την παρέα τεσσάρων αγαπημένων και ταλαντούχων ηθοποιών. Οι Γεωργία Μεσαρίτη, Ορέστης Χαλκιάς, Βαγγέλης Παπαδάκης και Εριφύλη Κιτζόγλου, αφηγούνται στη Νάνσυ και στον Θανάση πώς είναι τα Χριστούγεννα για τη δική τους γενιά.

Οι παρουσιαστές θα συναντήσουν την Άννα Φόνσου, η οποία τους υποδέχεται στο γιορτινό τραπέζι με ιστορίες από τα παλιά αλλά και θα περάσουν και από την θεατρική σκηνή του Θεάτρου Αλίκη και θα συναντήσουν τους συντελεστές της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι».

Οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Κώστας Κόκλας, Σοφία Βογιατζάκη και Τζόυς Ευείδη περιγράφουν μοναδικά τα δικά τους Χριστούγεννα. Αυτά που γέλασαν, έκλαψαν, γλέντησαν με την ψυχή τους.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, ακόμα μερικοί φίλοι έχουν στήσει γιορτή στα καμαρίνια του Μικρού Παλλάς. Η παρέα των Θοδωρή Αθερίδη,  Δήμητρας Ματσούκα, Αντώνη Κρόμπα, Δημήτρη Σαμόλη και Αναστασίας Τσιλιμπίου μεγαλώνει, με τη Νάνσυ και τον Θανάση πίσω από τα φώτα της σκηνής.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί.

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταφέρει στους δυο παρουσιαστές, όπως μόνο αυτός ξέρει, το γιορτινό κλίμα της Θεσσαλονίκης από το θέατρο Vergina.