ΕΡΤ: Οι σκέψεις για live βραδιά Eurovision για το ελληνικό τραγούδι και το πρόσωπο που θέλουν να την παρουσιάσει
featured

ΕΡΤ: Οι σκέψεις για live βραδιά Eurovision για το ελληνικό τραγούδι και το πρόσωπο που θέλουν να την παρουσιάσει

ΕΡΤ: Οι σκέψεις για live βραδιά Eurovision για το ελληνικό τραγούδι και το πρόσωπο που θέλουν να την παρουσιάσει

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το πώς θέλουν οι ιθύνοντες του κρατικού καναλιού να γίνει η παρουσίαση

Αναμφισβήτητα ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι από τα δυνατά χαρτιά που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής μπορεί για λίγο να κρέμασε τα μικρόφωνα και τα ακουστικά της παρουσίασης όμως στην Αγία Παρασκευή έχουν άλλα σχέδια!

Εκτός από την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού που θέλουν να αναλάβει -χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή να έχει εγκριθεί η εκπομπή- που πρότεινε η εταιρεία παραγωγής με εκείνον παρουσιαστή, οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης κάνουν και μία ακόμα σκέψη.

Θέλουν -παρά τις εσωτερικές γκρίνιες και αντιδράσεις να μην γίνει ελληνικός τελικό για την ανάδειξη του υποψήφιου που θα μας εκπροσωπήσει στην Εurovision- να κάνουν μια βραδιά που θα παρουσιάσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος όπου και θα ανακοινωθεί ο τραγουδιστής που θα μας εκπροσωπήσει στο Τορίνο.

Έτσι θα σηματοδοτηθεί η αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό αλλά και η εκκίνηση του promo euro tour για το ελληνικό τραγούδι.

Η προχθεσινή παρουσίαση των πέντε υποψήφιων στη μεσημεριανή εκπομπή «Στούντιο 4» παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παρουσιαστών δεν άρεσε σε κάποια στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης που αγαπούν τον διαγωνισμό και θέλουν να συνεχιστεί να παρουσιάζεται με την λάμψη του παρελθόντος.

Έτσι σκέφτηκαν να δημιουργηθεί αυτή η ζωντανή εκπομπή που θα φιλοξενήσει τα πρόσωπα που έφτασαν στον τελικό αλλά και θα ανακοινώσουν τον νικητή κάνοντάς του ουσιαστικά και την πρώτη του συνέντευξη.

Ένα από πρόσωπα που σκέφτηκαν είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος που είναι λάτρης του διαγωνισμού και έχει παρουσιάσει με επιτυχία και στο παρελθόν ενώ σε ρόλο έκπληξη θέλουν την Μαρία Κοζάκου.

Να θυμίσουμε ότι ο Φώτης μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου είχαν παρουσιάσει τον Ελληνικό τελικό το 2007 με τον Σαρμπέλ να αναδεικνύεται νικητής.

Μένει τώρα να δούμε αν τελικά θα εγκριθεί και πραγματοποιηθεί αυτή η εκπομπή η θα παγώσει.

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το πώς θα γίνει η ανακοίνωση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει.