Φαίη Μαυραγάνη: Έπεσαν οι υπογραφές με τον ΑΝΤ1;
featured

Φαίη Μαυραγάνη: Έπεσαν οι υπογραφές με τον ΑΝΤ1;

Φαίη Μαυραγάνη: Έπεσαν οι υπογραφές με τον ΑΝΤ1;

Πολύς λόγος γίνεται αυτή την περίοδο για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Μαυραγάνη. Όπως εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε γράψει στο Ζnews, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Open έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ANT1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η παρουσιάστρια είναι ένα βήμα πριν συμφωνήσει για να επιστρέψει μετά από εννιά χρόνια στον σταθμό από όπου και ξεκίνησε αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ζώνη που μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν θα βρίσκονται οι «Πρωινοί τύποι».

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο των Νίκου Ρογκάκου και Παναγιώτη Στάθη συνεχίζει να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον σταθμό όπως όλα δείχνουν θα μελετήσουν μια νέα πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι που μέχρι αυτή την στιγμή δεν είναι ανακοινώσιμη.

Οι δύο δημοσιογράφοι ανήκουν αρκετά χρόνια στο στελεχιακό δυναμικό του ΑΝΤ1 και απολαμβάνουν της εκτίμησης του καναλιού τους.

Όσο για τη Φαίη Μαυραγάνη μέχρι τα τέλη του Ιουλίου -οπότε και θα ρίξει αυλαία η εκπομπή της  – θα βρίσκεται στην τηλεόραση του Open.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα της τηλεοπτική στέγη δεν θα γίνουν πριν από τον Αύγουστο.