Φαίη Μαυραγάνη – Μαρία Αναστασοπούλου: Ποιος διεκδικεί τα «χρυσά» κορίτσια της ενημέρωσης;
featured

Φαίη Μαυραγάνη – Μαρία Αναστασοπούλου: Ποιος διεκδικεί τα «χρυσά» κορίτσια της ενημέρωσης;

Φαίη Μαυραγάνη – Μαρία Αναστασοπούλου: Ποιος διεκδικεί τα «χρυσά» κορίτσια της ενημέρωσης;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

«Γη και ύδωρ» δίνουν τα κανάλια αυτή την περίοδο σε πρόσωπα που από την μέχρι τώρα πορεία τους θεωρούνται φαβορί στην τηλεοπτική κούρσα για την επόμενη σεζόν.

Ο χορός των διεκδικήσεων έχει ξεκινήσει με μυστικά ραντεβού που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες γίνονται εκτός των καναλιών.

Εκτός από την ψυχαγωγία που η παράδοση θέλει να υπογράφονται «χρυσά» συμβόλαια, πλέον και στην ενημέρωση υπάρχουν κάποιες γυναίκες που φαίνεται πως τα κανάλια θέλουν στο δυναμικό τους, πάση θυσία, για την επόμενη σεζόν.

Η μία εξ αυτών είναι η Φαίη Μαυραγάνη.

ΑΝΤ1 ή ΣΚΑΪ για τη Φαίη Μαυραγάνη;

Αναμφισβήτητα η πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου της ανήκει αφού με μια μικρή και θαυματουργή ομάδα κατόρθωσε από αουτσάιντερ -πριν από 9 χρόνια στο τότε Epsilon που μετανομάστηκε σε Open- να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί, σε έναν σταθμό που διανύει μια δύσκολη περίοδο.

Όπως όλα δείχνουν, η Φαίη Μαυραγάνη -εκτός και αν γίνει μια μεγάλη ανατροπή- είναι ένα βήμα πριν από την έξοδο από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αφού ακόμη και οι πιο ωραίες συνεργασίες κάποτε τελειώνουν.

Ο ΣΚΑΪ από πολύ νωρίς -και πριν μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης ο ΑΝΤ1- ξεκίνησε της συζητήσεις με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Ωστόσο οι συζητήσεις «πάγωσαν», αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κανάλι του Φαλήρου δεν κάλυψε όλα όσα ζήτησε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος για τους συνεργάτες της που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της.

Μεγάλος νικητής σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι φαίνεται πως ο ΑΝΤ1, αφού για πολλούς θεωρείται σίγουρη η έλευση της στο κανάλι του Αμαρουσίου δέκα χρόνια μετά την αποχώρησή της από αυτό.

Το ζητούμενο είναι σε ποια ζώνη θα τη δούμε, αν δηλαδή θα παραμείνει σε αυτή του Σαββατοκύριακου που της είναι απολύτως γνώριμη.

Ενδιαφέρον θα είχε αν η Φαίη Μαυραγάνη βρισκόταν μεν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου αλλά απέναντι από τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση κάτι που θεωρείται μάλλον απίθανο.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς αναμένεται να φέρει τηλεοπτικές καραμπόλες σε όποιο κανάλι κι αν επιλέξει να πάει.

Το μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου

Ένα άλλο «χρυσό» κορίτσι της ενημέρωσης, η Μαρία Αναστασοπούλου -που τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ και στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου- φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά της εκτός Φαληρικού δέλτα ή να αποκτήσει την δική της εκπομπή στην πρωινή ζώνη του σταθμού που την ανέδειξε και που την πιστεύει πολύ.

Όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία κανάλια -συμπεριλαμβανομένων του ΣΚΑΪ, της ΕΡΤ και ενός καναλιού γρίφου- φαίνεται πως τη θέλουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα με δική της εκπομπή, αφού απέδειξε πως ξέρει να κολυμπά στα βαθιά και αχαρτογράφητα νερά της ενημέρωσης.

Τι πλάνα έχει ο ΣΚΑΪ για εκείνην;

Η έλευση του Άκη Παυλόπουλου στην πολύ πρωινή ζώνη -και συγκεκριμένα 5 με 7 το πρωί όπως σας έγραψε αποκλειστικά το Ζnews– φέρνει ανατροπές για την επόμενη σεζόν.

Το κανάλι -με δεδομένο ότι η δημοσιογράφος θα παραμείνει σε αυτό- θέλει να δοκιμάσει να τη χωρίσει από τον τηλεοπτικό της παρτενέρ, τον Δημήτρη Οικονόμου, και να τους αξιοποιήσει σε διαφορετικές ώρες αλλά πάντα στην πρωινή ζώνη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου μελετά όλες τις προτάσεις και φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε νέα της καθώς οι τρεις επίδοξοι «μνηστήρες» περιμένουν την απάντησή της όσο το ρεπορτάζ τρέχει!