«Η αλήθεια για το Στούντιο 4, το plan B του ΣΚΑΪ και τα ραντεβού που αργούν»
BeZnews

«Η αλήθεια για το Στούντιο 4, το plan B του ΣΚΑΪ και τα ραντεβού που αργούν»

«Η αλήθεια για το Στούντιο 4, το plan B του ΣΚΑΪ και τα ραντεβού που αργούν»

Επειδή οι γνώμες στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ίπτανται ανεύθυνα, ο Γιώργος Μπέζας βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Οι πληροφορίες στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ μοιάζουν σαν τις γνώμες αλλά και τις… (μπιπ)  που όλοι έχουν και από μια, κουράγιο, φίλοι μου, για όσα ακούτε και ο Σεπτέμβρης που θα επιβεβαιωθούμε και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με αυτά που θα συμβούν δεν αργεί.

Ας ξεκινήσουμε από τον ΣΚΑΪ, για τον οποίο πριν από τα Χριστούγεννα σας έχω γράψει ότι υπάρχει η σκέψη να γίνει η πρωινή ζώνη ενημερωτική και να ενεργοποιηθεί η μεσημεριανή ζώνη με ζωντανή εκπομπή.

Για την ώρα τίποτα δεν μοιάζει να ενεργοποιείται και τα ραντεβού αργούν. Η Φαίη Σκορδά -που οι διαρροές τα πρόλαβαν- ποτέ, ούτε καν στους πολύ κοντινούς της δεν είπε ότι έκανε ραντεβού με το Mega.

Η παρουσιάστρια είναι ένα δυνατό brand, που ξέρει και δεν σπαταλιέται σε κουβέντες του διαδρόμου. Την κατάλληλη στιγμή θα μάθετε. Αυτό θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές.

Άκουσα, δε, σε ρεπορτάζ ότι στον ΣΚΑΪ θέλουν το Στούντιο 4. Η εκπομπή της ΕΡΤ και οι συντελεστές της -που είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με το κρατικό κανάλι- συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν στην ίδια στέγη.

Όσο για τον ΣΚΑΪ, αυτό που επιθυμεί δεν είναι να πάρει τη συγκεκριμένη εκπομπή αλλά να ξαναδημιουργήσει μια όπως το Dot και το Break.

Εδώ και πολύ καιρό πρώτοι σας γράψαμε πως το κανάλι του Φαλήρου έχει ως plan Β σε περίπτωση που φύγουν Σκορδά – Μπακοδήμου, προκειμένου να έχουν εμπορικές τοποθετήσεις και άρα έσοδα….

Αυτό που έχω να σας πω για το κανάλι του Φαλήρου είναι ότι θα έρθει η έκπληξη από εκεί που δεν το περιμένουμε.

ΣΚΑΪ: Ολικό λίφτινγκ στο πρόγραμμά του από τη νέα σεζόν;