Κανάλια σε αναβρασμό για την έναρξη της νέας σεζόν: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές και ποιες έχουν σοβαρές… εκκρεμότητες;
featured

Κανάλια σε αναβρασμό για την έναρξη της νέας σεζόν: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές και ποιες έχουν σοβαρές… εκκρεμότητες;

Κανάλια σε αναβρασμό για την έναρξη της νέας σεζόν: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές και ποιες έχουν σοβαρές… εκκρεμότητες;

Οι πρώτες συσκέψεις και τα τηλεμαγειρέματα συνεχίζονται

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, μετά τον 15αύγουστο, κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του στα κανάλια και στις εκπομπές.

Στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης, την Τετάρτη 17 Αυγούστου επιστρέφει στο γραφείο της για την πρώτη σύσκεψη η Φαίη Σκορδά.

Η πρεμιέρα της θα γίνει σχεδόν έναν μήνα μετά και ακόμα υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες τόσο σε βασικές στήλες της εκπομπής -όπως η μαγειρική και η αστρολογία- όσο και στα πρόσωπα του πάνελ.

Η παρουσιάστρια θα κάνει την επίσημη φωτογράφιση και θα γυρίσει το τρέιλερ για το νέο πρωινό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα πρωταγωνιστεί μόνο η ίδια τουλάχιστον σε ένα από τα τρέιλερ που θα προβληθούν πριν από την εκπομπή.

Στο Open από την άλλη, η απόφαση είναι όλες οι εκπομπές να ξεκινήσουν στις 29 Αυγούστου.

Ήδη γυρίστηκαν και γυρίζονται τα τρέιλερ ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις πρεμιέρες.

Τελευταία θα ξεκινήσει η μουσική εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του καναλιού.

Στo Μega οι ενημερωτικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι στις 22 Αυγούστου.

Για τις ψυχαγωγικές, η πιθανότερη ημερομηνία φαίνεται πως είναι η 5η του Σεπτέμβρη.

Στο Star, οι ψυχαγωγικές εκπομπές Breakfast@Star και «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα αργότερα ενώ ο προγραμματισμός για το GNTM θέλει να ξεκινά την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη με πιθανότερη ημερομηνία την 26η του μήνα.

Στον ΑΝΤ1 η 5η Σεπτέμβρη είναι και αστρολογικά μια καλή μέρα για νέες συνεργασίες, όπως θα έλεγε και η Λίτσα Πατέρα, αφού και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία θα δούμε νέες προσθήκες. Ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από χρόνια θα έχει δίπλα του μια δημοσιογράφο με ισότιμο -όπως φαίνεται- ρόλο, τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη θα αναλάβει μόνος του το τιμόνι της εκπομπής του έχοντας στο πλευρό του -αν δεν έχουμε ανατροπές- τη Δούκισσα Νομικού.

Στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει χωρίς αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό τις αλλαγές που ετοιμάζει στη Super Κατερίνα για τη νέα σεζόν.