featured

«Μαμά-δες» – Αποκλειστικό: Ποιο πρόσωπο – έκπληξη συζητά για να πάρει τη θέση της Ζωής Κρονάκη;

«Μαμά-δες» – Αποκλειστικό: Ποιο πρόσωπο – έκπληξη συζητά για να πάρει τη θέση της Ζωής Κρονάκη;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

Μία από τις πιο αξιόλογες εκπομπές της περασμένης σεζόν στην ΕΡΤ2 ήταν οι «Μαμά-δες» που παρουσίαζε με επιτυχία η Ζωή Κρονάκη (σε μία ιδέα δική της όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Znews).

Φέτος η παρουσιάστρια αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου με τον Δημήτρη Γιατζόγλου.

Η εκπομπή «Μαμά-δες» όμως δεν κόβεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ΕΡΤ θέλει να συνεχιστεί, χωρίς όμως τη Ζωή Κρονάκη που από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται μόνο στη νέα της εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Έτσι, η εταιρεία παραγωγής των «Μαμά-δων» μπήκε στη διαδικασία αναζήτησης ενός νέου προσώπου για την παρουσίαση.

Μάλιστα ήδη έκανε ραντεβού με πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν το project.

Ένα ονόματα που ακούστηκαν είναι η Ελίνα Παπίλα, που την περασμένη σεζόν παρουσίαζε το Breakfast@Star.

Το ραντεβού με την παρουσιάστρια έγινε και μάλιστα η εταιρεία παραγωγής φέρεται να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τη συνάντηση.

Ωστόσο δεν είναι η μόνη που συζήτησε για την εκπομπή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews στη δημόσια τηλεόραση έχουν ήδη κατά νου την Τζένη Θεωνά -ηθοποιό, παρουσιάστρια αλλά και μαμά- που έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για την εκπομπή.

Το ρεπορτάζ  μάλιστα μας θέλει οι συζητήσεις να είναι προχωρημένες και την επόμενη εβδομάδα -εκτός απροόπτου- να πέφτουν οι τελικές υπογραφές.

Άλλωστε κατά καιρούς το όνομα της έχει ακουστεί για μαγνητοσκοπημένες εκπομπές όπως το Dot αλλά και ένα βραδινό talk show.

Στόχος είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα άμεσα ώστε όλα να είναι έτοιμα για τα τέλη του Σεπτέμβρη που προγραμματίζεται η πρεμιέρα της εκπομπής.

Exit mobile version