«Ο νέος Τζον Τζον της πολιτικής, ο ζεν Σεργουλόπουλος και η γύμνια της τηλεόρασης»
BeZnews

«Ο νέος Τζον Τζον της πολιτικής, ο ζεν Σεργουλόπουλος και η γύμνια της τηλεόρασης»

«Ο νέος Τζον Τζον της πολιτικής, ο ζεν Σεργουλόπουλος και η γύμνια της τηλεόρασης»

Ο Γιώργος Μπέζας σχολιάζει τον κουρνιαχτό που έφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στην τηλεόραση και στην πολιτική

Ρωμαϊκή αρένα έχει γίνει η τηλεόραση τελευταία για λίγα νούμερα, με πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές που ακονίζουν τα ξίφη τους για κατά πρόσωπο επίθεση.

Μάχη γίνεται για εκείνον που θα βγάλει πρώτος ημίγυμνο στο ντουζ τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ευτυχώς δεν τρυπώσαμε στο σπίτι του ακόμα.

Ο νέος Τζον Τζον της πολιτικής έχει όλο το quality ενός νέου σταρ της εποχής που σπάει το κατεστημένο, προκαλεί και αδιαφορεί τι κάνει στα τηλεπαράθυρα, με τα ομοφοβικά σχόλια καλά να κρατούν…

Στην πυρά και όλοι οι gay, που βλέπουν να παίρνουν την εκδίκησή τους και να μπορούν και εκείνοι να κυκλοφορούν σαν τον Στέφανο και τον συμπαθή Τyler που δείχνει να απολαμβάνει το κυνηγητό των παπαράτσι και των δημοσιογράφων.

Πολλά ακούστηκαν -υπερβολές κατά την γνώμη μου και τηλεοπτικές χοντράδες, που συγχωρούνται, και θυμήσου άλλες τηλεοπτικές εποχές.

Ο Κασσελάκης μπορεί να ζήσει σύντομα το «σταύρωσον Αυτόν» ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι πολλοί θα είναι και εκείνοι που θα παρασύρει στο διάβα του.

Η υπερβολή φέρνει οργή, μίσος, άκομψες τοποθετήσεις, άβολες ακόμη και για εκείνους που βρίσκονται δίπλα σε παρουσιαστές που φαίνεται να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους.

Δεν είναι η ώρα για ονόματα, ο καθένας ξέρει, όμως δεν είναι η εποχή και ευτυχώς που τη φτερού την λιντσάρανε οι βαρύμαγκες της πλατείας…

Chapeau στον Φώτη Σεργουλόπουλο που είναι ζεν στην τοξικότητα, μου λείπει ο Νίκος Μουτσινάς που σίγουρα θα κεντούσε με τους ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς ορισμένων που αρέσκονται να μην κρύβουν την ομοφοβία τους, ακόμη και αν δηλώνουν πως αγαπούν τους gay…

Ήρθε ένας Κασσελάκης να δείξει την γύμνια της πολιτικής και της τηλεόρασης…

Αν πάντως δεν κερδίσει την Αχτσιόγλου και δεν πάει στην Ευρωβουλή ίσως θα είχε ενδιαφέρον να κάνει πρωινό με τον σύζυγό του, μόνο και μόνο για να σπάσει τα νεύρα της συντηρητικής γειτόνισσάς μου που κρυφοκοιτάζει τι ώρα γύρισα…

Διαβάστε επίσης:

«Από τον Μαυρίκιο στον Ντάνο και την Τούνη και στα αποκλειστικά που όλοι σφάζονται»