ΣΚΑΪ: Γιαννούτσος – Βαμβακάρης στη θέση Μουτσινά; Το σενάριο που εξετάζεται
featured

ΣΚΑΪ: Γιαννούτσος – Βαμβακάρης στη θέση Μουτσινά; Το σενάριο που εξετάζεται

ΣΚΑΪ: Γιαννούτσος – Βαμβακάρης στη θέση Μουτσινά; Το σενάριο που εξετάζεται

To ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Πολλά είναι τα σενάρια και οι φήμες που ακολούθησαν την σχεδόν ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή του ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ και στη μεσημεριανή ζώνη.

Από τον Μάρκο Σεφερλή -που επίσης ανακοινώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα- μέχρι ενημερωτικές εκπομπές που μπορεί να κάλυπταν το κενό που δημιουργεί ο παρουσιαστής.

Ένα νέο σενάριο φαίνεται όμως ότι ανέκυψε μετά τη μεταγραφή του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper, του ομίλου του ΣΚΑΪ.

Το γνωστό ραδιοφωνικό δίδυμο, όπως είναι γνωστό, έχει περάσει και μπροστά από τις κάμερες για δύο σεζόν στην επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ1, «Αυτός και ο άλλος», με πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και περιζήτητους καλεσμένους, από τη Γιάννα Αγγελοπούλου μέχρι τον ακριβοθώρητο κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η εκπομπή ολοκλήρωσε την παρουσία της στο κρατικό κανάλι και οι δύο δημοσιογράφοι αποδεσμεύτηκαν τηλεοπτικά.

Μπορεί λοιπόν να φαίνεται παρακινδυνευμένο, ωστόσο το σενάριο να πάνε οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι στη θέση του Νίκου Μουτσινά με μία infotainment εκπομπή (που να συνδυάζει δηλαδή ενημέρωση και ψυχαγωγία) πλασάρεται ως plan Β που έχει πέσει στο τραπέζι στο κανάλι του Φαλήρου.

Το «δίδυμο» Γιαννούτσου – Βαμβακάρη έχει πολυετή πείρα, όλα τα εφόδια και γνωρίζει τους κανόνες της τηλεοπτικής αρένας για μια τέτοια εκπομπή.

Μένει φυσικά να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση του καναλιού.

Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι πως η οδηγία για τον επανασχεδιασμό της ζώνης που αφήνει ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει λόγο μόνο για ψυχαγωγία.