«Τα καλύτερά μας χρόνια» – Αποκλειστικό, hot spoiler: Έγκυος η Μαίρη! Αλλά ποιου είναι το παιδί;
featured

«Τα καλύτερά μας χρόνια» – Αποκλειστικό, hot spoiler: Έγκυος η Μαίρη! Αλλά ποιου είναι το παιδί;

«Τα καλύτερά μας χρόνια» – Αποκλειστικό, hot spoiler: Έγκυος η Μαίρη! Αλλά ποιου είναι το παιδί;

Το spoiler που εξασφάλισε ο Γιώργος Μπέζας

Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» αναμένεται να φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές.

Ο Γιώργος Μπέζας εξασφάλισε για το Znews ένα αποκλειστικό spoiler που ανατρέπει τα πάντα στη ζωή της οικογένειας Αντωνόπουλου που δεν γνωρίζει φυσικά τα σχέδια των σεναριογράφων.

Μόλις στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε την αγωνία της Ελπίδας, της κόρης του Στέλιου και της Μαίρης Αντωνοπούλου όταν ανακάλυψε ότι είναι έγκυος.

Αποκάλυψε το μυστικό της μόνο στον αδελφό της Αντώνη και με τη βοήθειά του είδαμε να τερματίζει την εγκυμοσύνη που όπως είπε δεν ήθελε με τίποτα ο σύντροφός της.

Μια άλλη εγκυμοσύνη όμως θα ταράξει τα νερά των Αντωνόπουλων και μάλιστα θα έχουμε και γεννητούρια.

Η Μαίρη, που υποδύεται η Κατερίνα Παπουτσάκη, μένει έγκυος!

Ο Στέλιος (Μελέτης Ηλίας) όμως αντί πετά στα ουράνια από την χαρά του έχει αμφιβολίες για το ποιος είναι ο πατέρας!

Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο Στέλιος αλλά γνωρίζει η Μαίρη είναι και οι δικές της αμφιβολίες της για την πατρότητα του παιδιού! Η Μαίρη υποψιάζεται πως το μωρό που θα φέρει στον κόσμο δεν είναι του συζύγου της αλλά του Ντένη Τεπενδρή (Ιωάννης Παπαζήσης).

Έτσι προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων  και να αποκρύψει αυτό το ένοχο μυστικό της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι κορίτσι.

Πρόκειται για τον γόη, εργένη και πολύ γνωστό bon viveur του κόσμου της μόδας και των κοσμικών κύκλων της Αθήνας της δεκαετίας του 1970 που μαρκάρει εδώ και καιρό πολύ στενά τη Μαίρη στο νέο της ατελιέ στο Κολωνάκι.

Ο Ντένης την πολιορκεί, με λουλούδια, κάρτες, επισκέψεις και έντονο φλερτ, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο.

Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα θα δούμε τη Μαίρη προφανώς να ενδίδει σε αυτό το φλερτ καθώς ο γάμος της με τον Στέλιο περνάει κρίση.

Μένει να δούμε τι άλλες ανατροπές επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι στους πρωταγωνιστές της σειράς που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.