Τάσος Ιορδανίδης στο Znews: «Θα ήθελα να κάνουμε με τη Θάλεια μια τηλεοπτική σειρά»
BeZnews

Τάσος Ιορδανίδης στο Znews: «Θα ήθελα να κάνουμε με τη Θάλεια μια τηλεοπτική σειρά»

Τάσος Ιορδανίδης στο Znews: «Θα ήθελα να κάνουμε με τη Θάλεια μια τηλεοπτική σειρά»

Ο νέος παρουσιαστής της εκπομπής Μπαμπά-δες μίλησε στον Γιώργο Μπέζα για τη νέα πρόκληση στην τηλεοπτική του καριέρα, την παρουσίαση

Ευφυής, ταλαντούχος, καλοσυνάτος και μπαμπάς δύο παιδιών ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε ένα πρεμιέρα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ως παρουσιαστής πλέον στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1,  Μπαμπά-δες.

Η είδηση έπεσε σαν τηλεοπτική «βόμβα» , η ΕΡΤ όμως φαίνεται ότι στο πρόσωπο του ηθοποιού βρήκε τον μπαμπά που έψαχνε για την «μπαμπαδίστικη» βερσιόν των Μαμά-δων.

Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Πρωταγωνιστής στην δημοφιλή σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» εδώ και δύο χρόνια αλλά και στο θέατρο ανεβάζοντας ο ίδιος τις παραστάσεις που θέλει να παίξει, έχει μιλήσει για τον σπουδαιότερο «ρόλο» του, αυτόν του πατέρα, στην εκπομπή Μαμά-δες.

«Μία φορά λύγισαν τα πόδια μου στη ζωή μου, όταν ήμουν μπροστά στην πρώτη γέννα» είπε για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του,  που απέκτησαν με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, του γιου τους.

Τάσος Ιορδανίδης: «Τη δεύτερη μέρα που μας έφεραν το μωρό με πήραν τηλέφωνο ότι ο πατέρας μου έχει όγκο στο κεφάλι. Μετά από 25 μέρες “έφυγε”»

Για τη σύζυγό του μιλά πάντα με τα πιο όμορφα λόγια σε κάθε του συνέντευξη.

«Η Θάλεια σε όλες τις προκλήσεις με έσπρωξε για να πάρω φόρα, με έχει συγκρατήσει, έχει βάλει χαλινάρι, έχει γκρινιάξει, έχουμε διαφωνήσει και άλλες φορές έχω κάνει του κεφαλιού μου και βγήκε σε καλό και άλλες φορές δεν βγήκε σε καθόλου καλό. Βρέθηκα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σχέσης και φάνηκε ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα».

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο φαίνεται πως απολαμβάνει τη νέα πρόκληση στη ζωή του και μιλά αποκλειστικά για αυτή τη νέα σελίδα στην ζωή του στο Znews και στον Γιώργο Μπέζα.

Πιστεύεις ότι οι μπαμπάδες μέσα από την εκπομπή αυτή δικαιώνονται, καθώς μέχρι τώρα οι περισσότερες εκπομπές ήταν για μαμάδες;

Αν και δικαιώνονται καθημερινά από την ενασχόλησή τους με τα παιδιά τους, μάλλον παίρνουν λίγο τα πάνω τους και με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Εντάξει, λέμε πάντα «μάνα είναι μόνο μία» αλλά και ο μπαμπάς μόνο ένας είναι!

Είχες σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σου σε ρόλο παρουσιαστή;

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου ως τηλεοπτικό οικοδεσπότη. Χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσω και αυτό το μετερίζι μέσω μιας τέτοιας εκπομπής με τέτοια θεματολογία.

Θα παρουσίαζες μία εκπομπή με την Θάλεια;

Αν θα έκανα εκπομπή με τη Θάλεια; Αυτό να ζήσουμε! Ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά αυτό που θα ήθελα να κάνουμε σίγουρα μαζί είναι μια τηλεοπτική σειρά. Αν είναι να έρθει θε να ‘ρθει αλλιώς θα προσπεράσει.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ιορδανίδης: Απάντησε στον Παπανώτα – «Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει»