Τάσος Ιορδανίδης: Απάντησε στον Παπανώτα – «Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει»
Πρωινές εκπομπές

Τάσος Ιορδανίδης: Απάντησε στον Παπανώτα – «Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει»

Τάσος Ιορδανίδης: Απάντησε στον Παπανώτα – «Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει»

Ο ηθοποιός απάντησε στον παρουσιαστή, στα όσα είχε πει στο Happy Day

Ένα ρητορικό ερώτημα σχετικά με τον Τάσο Ιορδανίδη και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπά-δες», της ΕΡΤ1, έθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας και ο ίδιος ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση στην εκπομπή «Δύο στις δέκα».

«Δεν είναι εύλογο το ερώτημα του κ. Παπανώτα εδώ που τα λέμε; Έχει τόσα χρόνια τηλεόραση, δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Είναι λογικό. Θεωρώ πολύ δόκιμο να είναι κάποιος επιφυλακτικός. Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει κάθε φορά», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Η αλήθεια είναι ότι πιάστηκα εξαπίνης όταν με ρώτησαν, δεν είχα πληροφορηθεί. Πολύ άμεσα, είπα την αλήθεια μου. Εγώ θα παλέψω, γιατί αυτό το εγχείρημα γίνεται ειλικρινά από καρδιάς και – γιατί όχι; – να το κερδίσω», τόνισε.

«Πιστεύω ότι όλο αυτό προκύπτει στη σκέψη των ανθρώπων, γιατί έχω την ιδιότητα του ηθοποιού και δεν έχω εμφανιστεί πολύ στη Δημόσια Τηλεόραση. Και όποτε έχω εμφανιστεί – για να κάνουμε και λίγο χιούμορ – είμαι και λίγο μουγγοθόδωρος. Πάντα θεωρώ ότι όταν βγαίνει κάποιος δημοσίως και έχει αυτό το βήμα, πρέπει να είναι προσεκτικός. Μπορεί να παραδειγματίσουν αρνητικά, γι αυτό είμαι έτσι», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τάσος Ιορδανίδης.

Το ερώτημα του Παπανώτα

Ο Δημήτρης Παπανώτας αναρωτήθηκε στον «αέρα» του Happy Day: «Έχει 7.000 υπαλλήλους και πόσες χιλιάδες δημοσιογράφους… δε μπορεί να βρει έναν άνθρωπο να παίρνει συνεντεύξεις από τους Μπαμπά-δες; Οτι είναι καλό παιδί και καλός μπαμπάς δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και καλές συνεντεύξεις.

Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δύσκολο σπορ. Όταν στην τηλεόραση μπαίνουν άνθρωποι που έχουν την… πισινή, μία άλλη βασική δουλειά… που σου λέει “έλα μωρέ, σάμπως η δουλειά μου είναι;”… λάθος. Το λέω για να το ακούσουν κάποιοι που κάνουν τις επιλογές».

 Διαβάστε ακόμα

Τάσος Ιορδανίδης – «Μπαμπά-δες»: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι – Πότε κάνει πρεμιέρα;