«Την ευλογιά, την ιλαρά, την πολιομυελίτιδα τις ξέρεις, ηλίθιε αντιεμβολιαστή;»
Ο Πέτρος πάει παντού

«Την ευλογιά, την ιλαρά, την πολιομυελίτιδα τις ξέρεις, ηλίθιε αντιεμβολιαστή;»

«Την ευλογιά, την ιλαρά, την πολιομυελίτιδα τις ξέρεις, ηλίθιε αντιεμβολιαστή;»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στέκεται απέναντι στους «γραφικούς» και «ανεύθυνους» που θέτουν όλους μας σε κίνδυνο

Προφανώς και θα κάνω το εμβόλιο. Και προφανώς – σε αντίθεση με τη Μαρία Σολωμού για παράδειγμα, και άλλες, λέμε τώρα- θα θελήσω και τα παιδιά μου να το κάνουν, όταν έλθει η ώρα. Σάμπως πρώτη φορά θα εμβολιαστώ κι εγώ και εσείς; Εμένα μου το έβαλε το τσιπάκι πριν από δεκαριές χρόνια ο συνομήλικός μου Μπιλ Γκέιτς. Από παιδί είχε αυτό το χούι. Από επτάχρονο τον θυμάμαι στο δημοτικό στον Βόλο. Ήθελε να μας τρυπήσει όλους. Τότε που κάναμε εμβόλια για ιλαρά και ανεμοβλογιά. Και πολιομυελίτιδα.

Και σώθηκε η ανθρωπότητα και η υγεία μας. Τότε δεν υπήρχαν βέβαια ούτε τσιπάκια ούτε GPS σε ψείρα για να μου τα χώσουν. Μάλλον ο Εωσφόρος θα είχε καταλάβει τα σώματα των δασκάλων και των γιατρών της εποχής. Τσιπ δεν μας έβαλαν αλλά μάλλον το κορμί μας από τότε ανήκε ή στον Εωσφόρο ή τέλος πάντων στους εξωγήινους, που άλλωστε είχαν χτίσει και τις Πυραμίδες και τον Παρθενώνα.

Εγώ, σύμφωνα πάντα με τη μάνα μου, τον είχα τον διάολο μέσα μου από τότε. Κάθε μέρα με αίματα σε κεφάλι και πόδια γύριζα. Και πλακωνόμουν και στο ξύλο. Και ούρλιαζα σαν τη Λίντα Μπλερ στον «Εξορκιστή» όταν μου έβαζε κόκκινη τσίλι πιπεριά στο στόμα όποτε έβριζα μικρός (δηλαδή κάθε μέρα). Και έσπασα με τρικλοποδιά και το πόδι του φίλου μου του Γιάννη στο Δημοτικό. Και μετά, ο διάολος με οδήγησε στο να βγάλω ΚΛΙΚ και ΝΙΤΡΟ και όλα τα υπόλοιπα περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως διάβασα.

Τώρα ήρθε η ώρα να βάλω και τσιπάκι. Το χρειάζομαι για πολλές λειτουργίες τώρα που μεγαλώνω. Σωματικές, πνευματικές, στυτικές. Και κυρίως ψυχολογικές, για να μην πλακώσω κανέναν μαλάκα που λέει ότι τα εμβόλια μάς σκοτώνουν, ότι μας μετατρέπουν σε πειραματόζωα και τρομάζουν τους αφελείς.

Εννοώ τον γελοίο, τη γελοία και τους γελοίους που δεν κατάλαβαν ή δεν διάβασαν ή δεν άκουσαν τους γιατρούς ότι αν δεν υπήρχαν εμβόλια το περιβόητο «σχέδιο Μπιλ Γκέιτς» για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (τι λένε, ρε, οι άνθρωποι!) θα το είχε κάνει η φύση από μόνη της. Ναι, ηλίθιε. Από μόνη της αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια, εμβόλια σαν κι αυτά που ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ (όπως λένε ψευδώς τα συνωμοσιολογικά κοράκια), αλλά χρηματοδοτεί με δισεκατομμύρια από την τσέπη του ο Μπιλ Γκέιτς.

Ξέρεις, βλάκα, την ευλογιά; Ακούγεται ψιλοlight, κάτι σαν ανεμοβλογιά. Είχα. Ανεμοβλογιά εννοώ. Έμειναν και κάνα δυο σημαδάκια στο πρόσωπο να μου θυμίζουν ότι πάλι δεν άκουγα τη μάνα μου και έξυνα τα σπυριά.

Η ευλογιά ή pox στ’ Αγγλικά ή κόκκινη πανούκλα αλλιώς, λοιπόν γάτε μου αντιεμβολιαστή, άρχισε να προσβάλλει τον άνθρωπο 10.000 χρόνια πριν. Πέθαιναν δισεκατομμύρια άνθρωποι. Φρικτά. 400.000 Ευρωπαίοι τον χρόνο, τον 18ο αιώνα, όταν ήμασταν πάρα πολύ λιγότεροι. Ένα ποσοστό 20-60% όσων προσβάλλονταν -και πάνω από το 80% των παιδιών- πέθαιναν. Έτσι κατέρρευσε ο πολιτισμός των Ίνκας π.χ. Τους την έφεραν μαζί με άλλες καταστροφές οι Ισπανοί concistadores (κατακτητές). Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα υπολογίζεται ότι η ευλογιά ευθύνεται για 300-500 εκατομμύρια θανάτους! Το 1967 ακόμη, σε υπανάπτυκτες κυρίως χώρες, προσβλήθηκαν 15 εκατομμύρια άνθρωποι και πέθαναν 2 εκατομμύρια.

Μετά από 200 χρόνια που ξεκίνησαν τα εμβόλια επιτέλους η ευλογιά εξαλείφθηκε. Μόνο με τα εμβόλια, και τίποτε άλλο. Δεν έφυγε μόνη της. Και μη νομίζετε… Και το 1800 κυκλοφορούσαν ηλίθιοι συνωμοσιολόγοι και νούμερα. Όταν ανακάλυψε ο Έντουαρντ Τζένερ γύρω στο 1796 στην Αγγλία το εμβόλιο για την ευλογιά, διακωμωδήθηκε από τη μία, μόνο που δεν αφορίστηκε από την Εκκλησία από την άλλη. Το εμβόλιο της ευλογιάς το βρήκε μελετώντας τη δαμαλίτιδα στις γελάδες. Μία ασθένεια που την κόλλαγαν οι κτηνοτρόφοι αλλά σε πολύ ελαφρύτερη μορφή. Με αυτή την παρατήρηση έφτιαξε το εμβόλιο από μικρόβιο δαμαλίτιδας σε γελάδα και τελικά έμελλε να είναι αυτό που έσωσε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Οι πονηράντζες της εποχής τον κορόιδευαν σε σκίτσα εντύπων όπου παρουσίαζαν ως αγελαδοκέφαλους όσους είχαν εμβολιαστεί. Ο Τζένερ δεν κόλλησε και έκανε το εμβόλιο ακόμα και στον 11 μηνών γιο του. Και η Εκκλησία λίγο έλειψε να τον αφορίσει. By the way, ο Τζένερ είναι αυτός που πρώτος καθιέρωσε τον όρο εμβόλιο (vaccine) και τον όρο virus (ιός). Θεωρείται αυτός που έσωσε τους πιο πολλούς ανθρώπους στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Να πάμε σε άλλη ασθένεια, βλάκα μου; Τι λες για την «αθώα» ιλαρά; Πόσα εκατομμύρια έχουν πεθάνει; Μόνο στο πρόσφατο 1980, 2,6 εκατομμύρια θάνατοι. Κυρίως παιδιών. Νωρίτερα πολύ περισσότερα εκατομμύρια νεκροί. Έπεσε στις 140.000 χιλιάδες το 2018 και η συντριπτική πλειοψηφία ήταν ανεμβολίαστα παιδιά. Φέτος άκουσα, μετά τη σωτήρια επέμβαση των αντιεμβολιαστών, οι θάνατοι έχουν ανέβει κατά 50%!! Υπήρχαν γονείς που δεν εμβολίασαν τα παιδιά τους όντας οι ίδιοι αντιεμβολιαστές ή εύπιστα θύματά τους. Οι αντιεμβολιαστές δηλαδή σκότωσαν ανθρώπους.

Να πάω και στην πολιομυελίτιδα, που σακάτευε αβέρτα ή άφησε ανάπηρα εκατομμύρια παιδιά; Αν δεν είχαν αρχίσει και εδώ τα εμβόλια τη δεκαετία του 1950, ένας Θεός ξέρει πού θα ήμασταν.

Και μετά ακούς τον κάθε ανεύθυνο καραγκιόζη να μιλάει δημοσίως για το «έγκλημα» των εμβολίων! Μόνο η ευλογιά έχει εξοντώσει 100 φορές περισσότερους από ό,τι όλοι οι πόλεμοι του πλανήτη. Ακόμη και στη μούμια του Φαραώ Ραμσή του V τη βρήκανε.

Παλιότερα ήταν κάποιες τρελές μάγισσες και χαρτορίχτρες και κάτι μπεκρήδες που τα λέγανε αυτά. Τώρα είναι αγράμματοι, επιστήμονες του FB και του Twitter. Και μερικοί γραφικοί των media.

Τις προάλλες έβλεπα ένα βίντεο στο Instagram μιας γνωστής μου. Κάποιος εμβολιαζόταν υποτίθεται για κορονοϊό live αλλά τα γατόνια και η φίλη μου είδαν ότι η σύριγγα ήταν άδεια! Άρα; Μούφα το εμβόλιο το συμπέρασμα!

Πριν γίνω πύραυλος και ρίξω δημοσίως τίποτα μπινελίκια στο Insta και γίνουνε πανελληνίως ρόμπα, ένας άλλος φίλος μου έγραψε από κάτω το απλό: Έλεος πια με τη συνωμοσιολογία! Δεν είναι ηλίθιοι να βάλουν άδεια σύριγγα! Θα έβαζαν ομορφότατα έναν φυσιολογικό ορό μέσα στην ένεση για να φαίνεται νορμάλ, ηλίθιε! Δεν ξόδεψε ο Μπιλ Γκέιτς τόσα δισεκατομμύρια για να σε… πεθάνει ή να σε κατευθύνει σαν τηλεκατευθυνόμενο βλήμα (που είσαι) όπου θέλει και έκανε βίντεο σαν βιντεοταινία με τον Στάθη Ψάλτη. Έλεος!

Συμπέρασμα; Unfollow, εκτός παρέας, εκτός κύκλου, εκτός συζήτησης, εκτός χώρας και εκτός πλανήτη την κάθε συνωμοσιολόγα ψωνάρα που θέλει να κάνει και λεζάντα λέγοντας τρομοκρατικές μαλακίες ενάντια σε όλους τους επιστήμονες του πλανήτη!

Από ό,τι λένε πια, αν εμβολιαστεί το 70% του κόσμου ο κίνδυνος φεύγει. Κρίμα. Έπρεπε να μείνει για αυτούς που ενσυνείδητα κάνουν αγώνα εναντίον των εμβολίων, γιατί κάποιους φοβισμένους θα τους πάρουν στον λαιμό τους. Κάποιοι ήδη το πλήρωσαν με τα προηγούμενα εμβόλια με τον θάνατο δικών τους ανθρώπων, ακόμη και παιδιών τους, όπως στην περίπτωση της ιλαράς.

Άντε, με το καλό να πάρουμε σειρά, να τελειώνουμε με αυτή την κωλοαρρώστια που πάει να μας τρελάνει κι από πάνω. Ευτυχώς βοήθησε και σε ένα ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων.