«My Style Rocks: Κριτική επιτροπή Μπουρλοτιέρηδων»
Fake News

«My Style Rocks: Κριτική επιτροπή Μπουρλοτιέρηδων»

«My Style Rocks: Κριτική επιτροπή Μπουρλοτιέρηδων»

Χαιρετώ τα αδέλφια μου και σαν θείος της οικογένειας απ’τα παλιά θα ρωτήσω με νόημα: «Γεροί;» Έτσι, γεροί να είστε…

Ξεκινάμε την εβδομαδιαία αναγνωστική παρεούλα μας με γνωμούλες που μπορεί να σας βρουν σύμφωνους, ή και αντίθετους. Αυτοί είμαστε όμως, οι Έλληνες: Σηκωνόμαστε Κυριακή με καφεδάρα και τα λέμε. Κι άμα διαφωνούμε τί έγινε; Το μεσημέρι στο τραπέζι με ημίγλυκο κρασί πάλι φίλοι θα ‘μαστε. Ξεκινάμε με τραγουδάρα από Στράτο Διονυσίου, λοιπόν, γιατί σηκώθηκα και πρωί πρωί να σας γράψω βούρτσισα δόντι και μεράκλωσα απ’το στοματικό διάλυμα. Φύγαμεεε

Ζαρίφη for President

Ως ρέστα του Fake News #9 της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με το τί θα μπορούσαν να κάνουν οι παρουσιαστές, αν δεν έκαναν αυτό που κάνουν σας έχω την καλύτερη… Μου «έσκασε» μεσοβδόμαδα και νομίζω θα συμφωνήσετε: Κατερίνα Ζαρίφη να κάνει το Τaxi Girl τηλεοπτικά και ρόλο που έχει παίξει η μεγάλη μας, Σαπφώ Νοταρά θεατρικά – ιδανικά τη γουρλού Μαριγώ που χασμουριόταν στην «Χαρτοπαίχτρα».

Η Κατερίνα, όχι επειδή είναι φίλη και δική μου και δική σας, αλλά είναι περιβόλι. Ζει ό,τι κάνει, αγαπά τα ζώα και ακούει Θρας Μεταλ και Χαρούλη. Και όλα αυτά τα κάνει με πάθος. Αν δεν την έχετε δει στους «Μακρυκωστέους και Κοντογιώργηδες» να το κάνετε. Η Κατερίνα ακόμη και σε σκηνές που δε συμμετέχει, εκεί στη γωνιά της σκηνής ζει το έργο κάνοντας μούτες στο πρόσωπο. Αυτή είναι η Κατερίνα Ζαρίφη με ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό. Είναι ο δικός σας άνθρωπος με το χιούμορ και το τρανταχτό γέλιο της, με την άποψη και το ταμπεραμέντο της.

Προς Θεού, δεν συγκρίνω την Κατερίνα με τη Σαπφώ Νοταρά, ούτε όμως και με τη Βίκυ Σταυροπούλου – πρόκειται για τρεις διαφορετικούς χαρισματικούς ανθρώπους. Όμως, το DNA και η καλλιτεχνική πληθωρικότητα που συναντούν την οικειότητα είναι πανομοιότυπα.

Και στο Taxi Girl που καθιέρωσε η Βίκυ και ανέδειξε ως και Διευθυντές Προγράμματος (γειά σου Χρήστο μου, καλέ) με την προσωπική επαφή με τους παίχτες και την ατάκα της, αλλά και σε ρόλους που ανέδειξε η Σαπφώ Νοταρά – γιατί όχι να έπαιζε και την ίδια τη Σαπφώ – η Κατερίνα θα «τα έσπαγε». Περιμένω ποσοστά, ε;

My Style Rocks: Κριτική Επιτροπή Μπουρλοτιέρηδων

Εγώ τους πάω και τους τρεις. Προσωπικά εκτιμώ πάρα πολύ τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, πιστεύω πως η Μπέτυ Μαγγίρα είναι μία από τις 2-3 πολυτάλαντες γυναίκες που έχουμε στην Ελλάδα, προδιαγραφών εξωτερικού και σε ό,τι αφορά τον κο Κουδουνάρη, επειδή από μόδα ξέρω ό,τι οι παίκτες του Power of Love από το Πυθαγόρειο Θεώρημα θα πω ότι τηλεοπτικά «τα σπάει». Ο Κουδουνάρης ξέρει το πρότζεκτ, επειδή ήταν και πέρυσι, δε μασάει και έχει τη γνώση, την ατάκα και το χιούμορ σε συνδυασμό με την απαραίτητη απόσταση από τις συμμετέχουσες. Όμως…

Όμως αφού οι κοπέλες φέτος ξεκατινιάζονται από μόνες τους, δεν υπάρχει λόγος η κριτική επιτροπή να τις τσιγκλάει. Την εβδομάδα που πέρασε, έγινε μια μανούρα χοντρή ανάμεσα στις συμμετέχουσες. Βγήκε μία με τη φίλη της να τη στηρίζει, κατηγόρησε μια άλλη ότι παρασκηνιακά της πρότεινε να «στήσουν καυγά» on camera, μπλέχτηκαν και οι υπόλοιπες και μαδοστάηλ ροξ, η φάση.

Περνάει η μανούρα πάμε στην επόμενη μέρα, πρώτα ο Θεός… Και την ώρα που κρίνεται η παραπονιάρα συμμετέχουσα, την ξαναρωτάει η επιτροπή για τα χθεσινά – και μάλιστα με επιμονή. Καταλαβαίνετε… Δώσε πάλι στο λαό κοκορομαχία. Αφού τις βλέπετε ότι δε θέλουν πολύ να παλέψουν στη σοκολάτα με τα μαγιό τους, τί τις προκαλείτε; Εκτός, αν είναι έτσι το ύφασμα της εκπομπής, οπότε να πάρουμε ποπ-κορν.

Πολυ-Μουτσινάς

Έχουμε στην Ελλάδα αυτό που όποιος πηγαίνει καλά σε κάτι, αναλαμβάνει κι άλλα, κι άλλα… Λες και η επιτυχία είναι ένα κοίτασμα χρυσού που τρέχουν όλοι να εξορύξουν πριν στερέψει. Βρήκαμε παπά να θάψουμε 2-3, δηλαδή. Σε μια τέτοια λούμπα έχω την εντύπωση πως πάει να πέσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Όταν από αυτή εδώ τη στήλη είπαμε πρώτοι πως ο Μουτσινάς «τα σπάει» φέτος, ακόμη δεν είχε «χτυπήσει» 20άρια και δεν είχε γίνει μόδα να λες πόσο γαμάτος είναι – που είναι δηλαδή. Τώρα, θα είμαι και ο πρώτος που θα τολμήσω να εκφράσω μια διαφωνία κόντρα στο ρεύμα:

Δε χρειάζεται ο Νίκος να κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ και να δίνει αποκλειστικότητες. Ο Νίκος είναι το παιδάκι που σηκώνει το δάχτυλο δείχνοντας την τηλεόραση και μας ανοίγει τα μάτια φωνάζοντας στο πλήθος: «Ο Βασιλιάς είναι γυμνός». Δεν έχει λόγο να μπει στη φάση. Τον θέλουμε απ’έξω να βάζει τα πράγματα στη θέση τους με τον ακομπλεξάριστο πλέον και εξαιρετικά αστείο πάντα, τρόπο του.

Κι εγώ λέω κανα αποκλειστικό στο «Το Πρωινό», αλλά το κάνω στο επίπεδο του: «Ψήστε καφέ να σας πω τί ακούγεται». Δεν είμαι τηλεοπτικός συντάκτης, δεν κάνω ρεπορτάζ (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λέω μπαρούφες). Η προσέγγισή μου είναι περισσότερο να σας πω τί παίζει, ή τι ακούγεται γι’αυτό και δεν έχω θέμα, αν κάτι διαψευστεί. Βγαίνω πάλι και λέω, μαλακία σας είπα, δεν ισχύει αυτό, ισχύει το άλλο. Και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Δεν κρίνεται το ψωμί μου από αυτό. Παρόλα αυτά, τα έχω «ακούσει» κι εγώ για κάτι που είπα…

Γιατί λοιπόν να «βρωμιστεί» ο Νίκος μπαίνοντας σ’αυτήν την αρένα; Εντάξει, η φωτογραφία Γιάνναρου-Αργυρούς από το Power of Love ήταν επιτυχία, αλλά γλυκάθηκε, είπε και καναδυό που δεν ισχύουν και δίνει τώρα τη χαρά στον κάθε πικραμένο να διαψεύσει τον Μουτσινά «τσιμπώντας» λίγο από το φετινό κοίτασμα χρυσού του. Μπορεί και να λέω μαλακίες, μπορεί και όχι, προχωράμε…

Είδατε τη φάση στο Instagram με το αυγό; Ένας λογαριασμός με μία φωτογραφία – ενός αυγού. Τη δεύτερη μέρα είχε 5.000.000 followers και 40.000.000 likes. Ποιός ξέρει πόσο έχει φτάσει..

Του έκαναν εξώφυλλο του αυγού στο περιοδικό Paper – που από Καρντάσιαν εποχή έχει, σου λέει, να δει τέτοιες δόξες και έβγαλαν ως και μπλουζάκια και αξεσουάρ με θέμα το αυγό. Ω ρε πού πάμε…

Συμπέρασμα 1: Το Instagram είναι δυνατό και φτάνει σε ΠΑΡΑ πολύ κόσμο. Τόσο δυνατό που μπορεί να κάνει τσελέμπριτυ με οικονομικές απολαβές κάτι τόσο απλό, όσο ένα αυγό.

Συμπέρασμα 2: Φανταστείτε πόσους τέτοιους τσελέμπριτιζ – αυγά μας έχουν επιβάλει…

Άντε καλή εβδομάδα, αδέλφια μου