«Αυτές είναι οι σειρές του νέου Mega – Πότε κάνει πρεμιέρα;»
Μέχρι Κεραίας

«Αυτές είναι οι σειρές του νέου Mega – Πότε κάνει πρεμιέρα;»

«Αυτές είναι οι σειρές του νέου Mega – Πότε κάνει πρεμιέρα;»

Η Ντέπυ Γκολεμά αποκαλύπτει όμως και πότε ολοκληρώνονται οι «Άγριες Μέλισσες»

Χιόνια στο καμπαναριό π@δηξε όλο το χωριό! 41% έφτασε η θεαματικότητα το παγωμένο βράδυ της Πέμπτης που όλο το Διαφάνι έκανε τέλος πάντων ότι έκανε! Εκτός του γαμπρού που το άφησε για την Άνοιξη….

Τον έχει επηρεάσει το Brexit τον Λονδρέζο και δεν μπορεί….

Στο παρά πέντε βρίσκεται το Mega για να ανοίξει και το λέει και η διαφημιστική του καμπάνια! Φυσικά ξεκινά με “Παρά πέντε”….

17 του μήνα η ημερομηνία έναρξης! Ήδη η καμπάνια έρχεται να μας ξαναθυμίσει που θα βάλουμε στο τηλεκοντρόλ το κανάλι – εγώ στο 4 το είχα- και οι πρώτες σειρές που θα κάνουν την εμφάνιση τους από τις 9 και μετά καθημερινά είναι: το “Παρά πέντε”, τα “Μαύρα μεσάνυχτα”, οι “Σαββατογεννημένες”, “Η ζωή της άλλης”, “Το κόκκινο δωμάτιο”, “Η νταντά”, αλλά και εκπομπές όπως το “Μπουκιά και συγχώριο”και το Taxi Girl. Αυτά προς το παρόν….

Για το υπόλοιπο πρόγραμμα έχουμε γράψει. Και το ζητούμενο είναι να δοκιμάσει το κανάλι τους πρώτους μήνες πόσα αχλάδια βάζει ο σάκος…. Αλλιώς το λένε, δεν πειράζει!

Μου λένε ότι οι “Άγριες μέλισσες” θα πάνε ως τα Χριστούγεννα του χρόνου και θα τελειώσουν επικά όπως έρχονται. Χωρίς να είμαι στο μυαλό της σεναριογράφου ένα τέλος φαντάζομαι για αυτή τη σειρά…. Αλλά ούτε να το πω μπορώ θα με πάρουν με τις πέτρες….

Διαβάζω τόσα πολλά για την ταινία του Μάρκου Σεφερλή και ένα έχω να πω. Γιατί πηγαίνετε και τη βλέπετε και μετά βρίζετε; Μαζόχες είστε;

Είπε ο άνθρωπος ποτέ ότι θα ανεβάσει την “Εκάβη” και μας κορόιδεψε; Και τέλος πάντων αν ένα κοινό συμπλέει τι λόγο έχουμε να τον πετροβολάμε;;;;

Είδα πως η “Παγώνα” των “Άγριων μελισσών” παίρνει μέρος στο YFSF – πώς λέγεται αυτό- σαν παίχτρια. Τούτο σημαίνει φυσικά γυρίζει στο σήριαλ και να μην έχετε υπαρξιακές ερωτήσεις….

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν ήταν ποτέ του γούστου μου ως δημοσιογράφος. Και αν η δημοσιογραφία είχε δασκάλους σαν τους δικούς μας ούτε αστέρι θα ‘ταν ούτε τίποτα. Κατασκευαστής καναλαρχών είναι ο άνθρωπος. Με ό,τι σημαίνει αυτό….

Αλλά το να ειρωνεύεται ένα μικρό κορίτσι που λιποθυμά από πείνα το 2020 σε κάνει αυτόματα να πας απέναντι, δε χρειάζεται δηλαδή σύμπλευση με τις αρχές του…..

Όλα όσα βγάζουν μαύρες σκέψεις απομονώστε τα από τη ζωή σας. Μαζί με τους ανθρώπους που κάνουν και υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα. Γιατί αν πεινάει ένα παιδί δημοσιογραφάρα μου, ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα….

Αρκετοί ρώτησαν από τι πέθανε ο Κερκ Ντάγκλας 103 χρόνων. Το άκουσα και στην τηλεόραση. Νομίζω από αχαλίνωτο σεξ πάνω σε ένα άλογο χωρίς σέλα…. Τι ρωτάτε μωρέ;