“Άγριες Μέλισσες” – Αποκλειστικό: Αποχωρεί βασική πρωταγωνίστρια της σειράς;
Μέχρι Κεραίας

“Άγριες Μέλισσες” – Αποκλειστικό: Αποχωρεί βασική πρωταγωνίστρια της σειράς;

“Άγριες Μέλισσες” – Αποκλειστικό: Αποχωρεί βασική πρωταγωνίστρια της σειράς;

Η Ντέπυ Γκολεμά έχει όλο το παρασκήνιο!

Δύο σειρές είναι μεταξύ των συνολικά 13 τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών που εντάχθηκαν σε καθεστώς οικονομικής επιδότησης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Είναι οι “Άγριες Mέλισσες” με 1.650.000 ευρώ και το «Έρωτας μετά», με 1.624.365,05 ευρώ.

Ακόμη στις επιχορηγήσεις εντάσσονται οι σειρές «Πολυκατοικία- Β’ κύκλος» (462.420 ευρώ), «Πέτα τη φριτέζα – Β’ κύκλος» (369.692 ευρώ), «Μην ψαρώνεις- Β’ κύκλος» (310.727,60 ευρώ). Μάλιστα! Κοντολογίς δηλαδή κοντά στους βασιλικούς ποτίζονται και οι γλάστρες!

Ας κάνουμε και λίγο κοινωνική κριτική! Μαθαίνω ότι μια εκ των αδελφών Σταμίρη αντιστέκεται στις νέες συμβάσεις που υπογράφουν οι ηθοποιοί. Δεν την ικανοποιούν τα χρήματα και θέλει να φύγει. Γενικά θέλει να φύγει… όπως βλέπετε να παίζει από τώρα…..

Οι πληροφορίες μου λένε ότι θέλει να πάει στο Λονδίνο για σπουδές και μάλλον θα τη δούμε να φεύγει με κανένα μπουλούκι θεατρικό! Τίποτα δε καταλάβατε έτσι;;;;

Βέβαια η πραγματικότητα είναι ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός θα παίζει στον “Βιολιστή στη στέγη”. Οπότε;

Ο γάμος της μοσχαναθρεμμένης Πηνελόπης με τον Κλεομένη έχει ήδη γυριστεί καθώς και η πρώτη νύχτα γάμου που αποδεικνύεται τζούφια! Άσφαιρο το παλικάρι που λέει ο λόγος. Α ρε Μελέτη σου φέξε!

Πάντως το νεοφερμένο MasterChef με τις νέες καινοτομίες που περνά -όχι μόνο με το ριάλιτι ως εκεί που δεν παίρνει αλλά και τις ιστορίες με τις διαφορετικότητες των ανθρώπων που τονίζει- έχει κερδίσει το ενδιαφέρον. Φυσικά δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άνθρωποι στο κρεβάτι τους, ούτε και στη κουζίνα τους θα έλεγα για να το θέσω κομψά…..

Έτσι υπάρχει μια υποχώρηση στις “Άγριες μέλισσες” καθώς οι άλλοι μόνο…. φόνο δεν έχουν κάνει ακόμα για να πάνε να μαγειρέψουν! Φαντάζεστε να επιδοτείται και το MasterChef; Ή τα μοντέλα; Ή το My Style Rocks; Ή το Big Brother;

Είχε ραντεβού ο Σταύρος Θεοδωράκης με το νέο Mega; Σκέφτεται ξανά τους «Πρωταγωνιστές» ακούω…,

Η έλευση του κορονοϊού πανικοβάλει ακόμα και τα «σούπερ» των καναλιών. Έτσι διαβάσαμε στις ειδήσεις της ΕΡΤ πως επικρατεί μεγάλη….ανηχυσία! Αντί για ανησυχία. Δηλαδή τι; Ακούς για τον ιό και…..; Τρομερά συμπτώματα έχει πάντως!

Ας κάνουμε λίγη γραμματική. Η λέμβος. Η σωσίβια λέμβος. Πληθυντικός; Οι λέμβοι. Οι “λέμβες” Αλέξη δεν προβλέπονται. Ούτε με προεδρικό διάταγμα…. Γεια σας κύριε Μπαμπινιώτη!

Αυτό το παιδί, τον Στέφανο Δημουλά, που είχε καλεσμένο ο Γρηγόρης τον γνώρισα τυχαία στο αεροπλάνο σε μια πτήση Λονδίνο – Αθήνα. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου πολύ καλοντυμένος, πολύ κομψός και έτσι όπως τον παρατηρούσα να τοποθετεί τα πράγματά του, είπα μέσα μου αυτός κάτι ξεχωριστό κάνει….

Στη μικρή κουβέντα που κάναμε όπως μιλάς σε μια πτήση μου είπε ότι είναι χορευτής στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, πως είναι από το Βόλο και πως θα έβγαινε στον Αρναούτογλου. Είχε μια σπάνια ευγένεια, μου μίλησε με πάθος για το χορό και τη ζωή του στο Λονδίνο. Κοντολογίς μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις….

Όταν κατεβήκαμε μάλιστα φώναξαν το όνομά του και του το είπα- είχε κάποιο πρόβλημα με τη βαλίτσα του- και μετά πολύ ευγενικά με ευχαρίστησε για αυτό. Ένα ακόμα δείγμα της ευγένειάς του είναι πως όταν του είπα αν χρειάζεται κάτι με τον Γρηγόρη μη διστάσει να με πάρει, δεν με ενόχλησε ποτέ. Εξαιρετική περίπτωση νέου παιδιού με τρομερό ταλέντο….