«Η νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς»
Μέχρι Κεραίας

«Η νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς»

«Η νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς»

Η Ντέπυ Γκολεμά και το... δράμα της Ιωάννας Τούνη!

Εσείς ήσασταν τίποτα σπουδαίοι αριστοκράτες και δεν πήρατε τους δρόμους να γιορτάσετε στις 4 Ιουλίου του 2004 την υποταγή της Ευρώπης στα ελληνικά ποδάρια ή σαν εμάς τραγουδούσατε όλη νύχτα “είμαστε πια πρωταθλητές έρχονται άλλες εποχές”;

Τι ωραίο καλοκαίρι! Και πώς το ζήσαμε. Αγώνα αγώνα να ανεβαίνει η αδρεναλίνη να πλησιάζει το θαύμα. Στην αρχή, μπα, άντε έναν γύρο από τύχη να περάσουμε, μετά άρχισαν οι ιδρώτες στις πολυθρόνες…

Την ημέρα που παίζαμε Γαλλία-Ελλάδα νοκ άουτ αγώνα πια, μια φασαριόζικη παρέα δημοσιογράφων βρισκόμαστε στο Φορτ Μπουαγιάρ ένα γραφικό γαλλικό ψαροχώρι όπου γυριζόταν το ομώνυμο τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο και τον Άγγελο Παπαδημητρίου. Ευγενική χορηγία του Star και της Λόλας Νταΐφά.

Αφού τελειώσαμε με τα της δουλειάς, βραδάκι πια, αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό. Ήμασταν αρκετοί αλλά αποφασισμένο να δούμε πολιτισμένα τον αγώνα με τόσους Γάλλους γύρω μας και τον Ζιντάν να έχει σίγουρα περίεργες διαθέσεις….

Όπως καταλαβαίνετε το μπαρ εστιατόριο ήταν γεμάτο. Όλοι ήθελαν να περιγελάσουν μερικούς Έλληνες που ήσυχα ήσυχα υπέμεναν τη μοίρα τους….

Στο γκολ του Αγγέλου Χαριστέα αρχικά βγήκε μια τεράστια ελληνική σημαία που έπιασε τα άκρα του τραπεζιού. Την είχε η Λόλα Νταΐφά στην τσάντα της. Ε, μετά έγινε αυτό που λένε συνήθως “δεν περιγράφω άλλο”….

Και σαν χθες, 15 χρόνια μετά, πολύ μεγαλύτεροι, είμαι σίγουρη πως όλοι θυμόμαστε εκείνη τη νύχτα…. Στο Φορτ Μπουαγιάρ!

Διαβάζω κάτι τηλεοπτικές ειδήσεις και τρελαίνομαι. Αίφνης λέει, με άκρα μυστικότητα η Ιωάννα Μαλέσκου έφτασε από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ. Δηλαδή αν ερχόταν με φασαρία θα είχαμε πρόβλημα;

Εντάξει υπάρχει κι το δράμα της Ιωάννας Τούνη που δεν ξέρει ποιο μαγιό να βάλει και αυτό είναι ευτυχία όπως λέει, αλλά στωικά θα το ξεπεράσουμε. Μπορεί κάποιοι να κλάψουν αλλά θα το βρούμε το μπικίνι. Εγώ πάντως ψάχνω….

Σήμερα κλείνει ένας μήνας ακριβώς. Πρώτα έφυγες εσύ και μετά ήρθε η τούμπα με τα γνωστά αποτελέσματα. Και εντάξει το δεύτερο το διορθώνουμε, με το πρώτο τι γίνεται;

15 Ιουλίου τελειώνουν οι “Άγριες Μέλισσες, με την Ελένη στη φυλακή. Έργο Θεοδοσίας και αυτό. Με τη καλή της την καρδιά..

Πετάει στα σύννεφα ο Νίκος Χατζηνικολάου. Φαρδιά πλατιά. Λες και εσύ έγινε κάτι σοβαρά καλό. Πετάει γιατί βγήκε πρώτο το δελτίο ειδήσεων με 17%. Έλα, Παναγία μου…..