«Λοιπόν θα το πω και το κρίμα στον λαιμό σας…»
Μέχρι Κεραίας

«Λοιπόν θα το πω και το κρίμα στον λαιμό σας…»

«Λοιπόν θα το πω και το κρίμα στον λαιμό σας…»

Ήταν λογικό! Με τόση φασαρία και με τον Γιώργο Λιάγκα να μη ζητά μια ξεκάθαρη συγγνώμη – άσε ρε αγόρι μου τα μπλα μπλα!-  επεμβαίνει κατεπειγόντως το ΕΣΡ. Σήμερα το κανάλι απολογείται, φοβάμαι με βαρύτατες συνέπειες…..

Δυο νέες εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα ετοιμάζει η ΕΡΤ. Η πρώτη πρωινή με τους Κοτταρίδη, Πιτταρά και μια μεσημεριανή με τον Αντώνη Φουρλή. Αυτό που συζητείται είναι να μπουν και νέα πρόσωπα στις ειδήσεις της ΕΡΤ….

Ας κάνουμε και λίγο spoiler για τις “Άγριες μέλισσες” που “τσιμπάνε” όλο και μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης σαν τις μέλισσες στα λουλούδια…. Η Δρόσω κάνει μπάνιο. Και ενώ πλένεται εισβάλλει ξαφνικά ο Νικηφόρος και γίνεται το έγκλημα…. Ω ναι! Θα μείνει έγκυος! Αυτά έχουν λίγο πολύ γραφτεί.  Ψάχνω να βρω πώς η Μυρσίνη θα δικαιολογήσει το χαμένο σκουλαρίκι. Λέτε να παραγγείλει ίδια σκουλαρίκια και να τους βγάλει όλους παλαβούς; Ορίστε;;;; Εκτός αν της το δώσει πίσω ο Κυπραίος που το πήρε από τον Νικηφόρο…. Είδωμεν….

Είδα το Σάββατο την κυρία Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο έργο «Ρόουζ». Τι ηθοποιός είναι αυτή; Από αυτή τη γενιά των «ιερών τεράτων» κρατάει γερά τη σημαία! Η Ρόουζ είναι Εβραία. Αλλά ο μονόλογος της Μπεμπεδέλη ξεπερνά θρησκείες, σύνορα, ανθρώπους. Είναι συγκλονιστική….συγκλονιστική! Ανεπανάληπτη….

Ολοένα και περισσότερο μ’ αρέσει το “Κόκκινο ποτάμι”. Μπράβο….

Ζούμε σε πλήρη παρανόηση! Τι παραλήρημα ήταν αυτό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αλέξη Αλεξανδρή εναντίον των «εισβολέων» προσφύγων; Να μου το θυμηθείτε. Εμφύλιος θα μας βρει…

Πάντως πρέπει να το πω. Το να υβρίζουν τον Λιάγκα τηλεπερσόνες που δε δίδαξαν δα και Ιστορία είναι ντροπή! Πόσο κοντή μνήμη πια;;;;; Δε μιλώ για τη Ρούλα….

Λοιπόν θα το πω και το κρίμα στον λαιμό σας. Μου αρέσει η μουσική μετά τις 10 το βράδυ, βοηθώ τους πρόσφυγες όπως μπορώ, και μερικές φορές βρίζω. Καταδώστε με!