«Μαρία Καβογιάννη- Μαρία Λεκάκη: Μαζί στην ΕΡΤ!»
Μέχρι Κεραίας

«Μαρία Καβογιάννη- Μαρία Λεκάκη: Μαζί στην ΕΡΤ!»

«Μαρία Καβογιάννη- Μαρία Λεκάκη: Μαζί στην ΕΡΤ!»

Η Ντέπυ Γκολεμά έχει τις δικές της τηλεοπτικές αδυναμίες

Εδώ τα καλά, εδώ τα ζωηρά, εδώ τα ανθηρά.

Στην ΕΡΤ γίνονται πράγματα και από χθες δικά τους παιδιά θεωρούνται δύο τρομερές τύπισσες, καλές φίλες και καλοί ηθοποιοί.

Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Λεκάκη! Δύο γυναίκες «φωτιά» που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Και οι δύο, αφού χόρτασαν τα τηλεοπτικά, είπαν «δεν κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή;».

«Πήγαμε, λοιπόν, στην ΕΡΤ» μας λέει η Μαρία Καβογιαννη «και – προ κορονοϊού – καταθέσαμε μια πρόταση για ταξίδια. Διαφορετική. Όπως εμείς ξέρουμε να ταξιδεύουμε. Μας βρήκε ο κορονοϊός και την πέρασα στις Μηλιές στο Πήλιο αλλά δεν έχει σημασία. Του χρόνου την άνοιξη να είμαστε καλά».

Η Μαρία Λεκάκη νιώθει ευτυχής με τη Μαρία Καβογιάννη. Μακάρι να ταξιδέψουν δύο-δύο στα ταξίδια δύο-δύο.

Σίριαλ για το Mega ετοιμάζει και η Μυρτώ Κοντοβά αλλά αδύνατο να την πετύχεις. Τρία ραντεβού και στα τρία… πόρτα! Τουλάχιστον, βρήκε τηλεοπτική στέγη ο Γιάννης Στάνκογλου. Ηρεμήσαμε κάπως…

Ναταλία, τι έπαθες παιδί μου και άλλαξες όλο το σπίτι; Ανακαίνιση κάνεις; Ο μόνος που έμεινε από την εκπομπή είναι ο Κώστας Τσουρός. Ναταλία, τηλεφώνησέ μας αν θες κάτι…

Η κυρία Μαλέσκου – το νέο δυνατό χαρτί από την Κρήτη ορμώμενο – θα φέρει στον ΣΚΑΪ βαρύ τον πέλεκυ δύο εκπομπών που είναι και τα δυνατά χαρτιά. Το Big Brother και το My Style Rocks. Τι να σας πω και εγώ.

Θα ξεκινά από τις 12:30 τη δουλειά για το τι γίνεται στις σπουδαίες εκπομπές. Ανατρίχιασα. Στο μεταξύ κόσμος περνά και κάνει δοκιμαστικά. Όπως ο Παναγιώτης Χατζιδάκης και ο Μάνος Μάγιατης. Κοιτάξτε να το κάψετε το κορίτσι.

Δοκιμαστικά ξεκίνησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που της έλαχε να γίνει Μενέγακη στη θέση της Μενεγάκη. Πιάσε μια μερίδα καρπούζι παγωμένο μάστορα!

Κατερινάκι, που σε συμπαθώ, κοιμάσαι καλά τα βράδια ή σε ζαλίζει η ανέλπιστη επιτυχία των τεσσάρων χαριτωμένων παιδιών στο πρωινό του ΟΡΕΝ; Εμένα μ΄αρέσει και η Νάταλι Κάκκαβα που έλεγε τον καιρό στο Mega. Παλιά, πολύ παλιά.

Δεν λέγεται απλά έρωτας με διαφορά, όταν μια 40αρα με τρία παιδιά ερωτεύεται έναν 24χρονο και ζουν μαζί. Λέγεται έρωτας με διαφορά ηλικίας!

Ώρα για Μελέτη. Κάθε Δευτέρα ως Παρασκευή. Διδάσκει η Ελεονώρα. Στον πίνακα ο Νίκος Μάνεσης που κάνει καλά νούμερα- το μόνο ζητούμενο πλέον.