Μέχρι Κεραίας

«Ο Σρόιτερ, ο Λαζόπουλος και το πόθεν… αίσχος μερικών!»

«Ο Σρόιτερ, ο Λαζόπουλος και το πόθεν… αίσχος μερικών!»

Γιατί η Ντέπυ Γκολεμά θεωρεί ότι κάποιοι έχουν γίνει πολύ «μη μου άπτου» μετά την καραντίνα;

Ρε μανία που έχουν οι καλλιτέχνες με την εξουσία! Θυμάστε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για λίγο υπουργό Πολιτισμού; Ε τώρα μας προέκυψε η Δήμητρα Γαλάνη εφέτης στο Δικαστικό Σώμα!

Όπως διαβάζω στη σχετική ανακοίνωση: “Η εφέτης Διοικητικών Δικαστηρίων Δήμητρα Γαλάνη με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Διοικητικής Δικαιοσύνης, προήχθη σε αντεπίτροπο της επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων”……

Κανονίστε τώρα να το κάνετε θέμα! Για συνωνυμία πρόκειται!!!

Σαν χθες λοιπόν γεννήθηκε το μεγαλύτερο αστέρι της ελληνικής μουσικής. Η ωραιότερη φωνή εκτός φυσικά του λυρικού ρεπερτορίου, η Φλέρυ Νταντωνάκη. Η πέραν του κόσμου τούτου αυτή φωνή που ο Μάνος Χατζιδάκις μας την έκανε γνωστή με τον «Μεγάλο ερωτικό», με τα «Λειτουργικά» και τόσα αλλά μεγάλα τραγούδια….

Πολυτάλαντη και πολυκύμαντη ζωή. Δύσκολη σε μονοπάτια που έφτασαν ως το Θιβέτ. Είχα την ευτυχία, μοναδική, να την γνωρίσω την Νταντωνάκη. Να την ακούσω να τραγουδά εκεί γύρω στο ’79 στον “Τιπούκειτος” την ξακουστή μπουάτ των Εξαρχείων που πηγαίναμε τότε και μετά καταλήγαμε από αυτή τη μυσταγωγία σε ένα ρεμπετάδικο όπου συνήθως η Λίνα Νικολακοπούλου έπαιζε και τραγουδούσε!

Και όλοι μαζί μετά τότε νεαροί δημοσιογράφοι που θα τον αλλάζαμε τον κόσμο σίγουρα….. δεν υπήρχε αμφιβολία φτάσαμε έναν Αύγουστο του ’86 στη Ρωμαϊκή Αγορά τότε που η Δήμητρα Γαλάνη πήρε από το χέρι την Νταντωνάκη και τραγούδησαν το «Χαλασιά μου» σε έναν χώρο που δεν έπεφτε καρφίτσα….

Αλλά η περίεργη ιστορία για την τεράστια αυτή τραγουδίστρια έχει να κάνει με την επίσκεψη ενός υπουργού του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν πεθάνει στο νοσοκομείο. «Έχουμε και τη Φλέρυ Νταντωνάκη εδώ» είπε η διευθύντρια. “Ποια είναι αυτή” είπε ο υπουργός “δε τη γνωρίζω”…..

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, για να γυρίσουμε στα τηλεοπτικά. Έχω πεθυμήσει τις “Άγριες Μέλισσες”. Να, μα το σταυρό που σας κάνω….

Ακούω διάφορα για τα μετέπειτα τηλεοπτικά βήματα του Αντώνη Σρόιτερ, αυτού του πολύ συμπαθητικού συναδέλφου που λέει ειδήσεις. Και αν αληθεύει πως ο ιδιοκτήτης του Mega θέλει άνδρα για τις ειδήσεις……

Και χθες που τον είδα στην Μελέτη εξαιρετικός ήταν ο Αντώνης. Για όσους δε το γνωρίζουν την τηλεοπτική του παρουσία την οφείλει στον Λάκη Λαζόπουλο που τον πρότεινε στον κ. Κοντομηνά και ελάχιστα σε μένα που ρωτήθηκα εκείνο το νυχτερινό καλοκαίρι στη Πάρο ανάμεσα σε ψαρικά και κρασιά και είπα εξαιρετικά συμπαθής φαίνεται για «κόντρα» στον Χατζηνικολάου…..

Πάνε πολλά χρόνια. Σίγουρα πάνω από δέκα….

Και για την Τατιάνα λέγεται ότι θα οδεύσει κατά Mega μεριά. Ε άμα πάμε καλά με τον ιό, κάτι θα αρχίσει να κινείται!

Πολύς λόγος έγινε και με το διαφημιστικό του Χρήστου Λούλη. Δε προλάβαμε να το γράψουμε και το κατέβασαν γιατί ήταν λέει σεξιστικό. Πολύ μη μου άπτου μου έχετε γίνει με 50 μέρες καραντίνα….

Το τι δε άκουσε ο δόλιος ο Λούλης ούτε που λέγεται. Τόσο καλός ηθοποιός. Μα καλά μυαλό κουκούτσι;;;;;

Τα πόθεν έσχες τα είδατε να υποθέσω. Μάλιστα! Όχι δεν έχω να πω κάτι. Πόθεν αίσχος για μερικούς και μόνο…..

Exit mobile version