«Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα!»
Μέχρι Κεραίας

«Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα!»

«Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα!»

Η Ντέπυ Γκολεμά περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα του Bachelor (και όχι μόνο)

Όλοι γνωρίζουμε την Όπρα. Την εκ των σπουδαιότερων παρουσιαστριών της αμερικανικής τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια. Θρυλικά τα σόου της….

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγόμενη από πολύ φτωχική οικογένεια, έγχρωμη παρουσιάστρια, κατάφερε να έχει περιουσία που η τρέχουσα καθαρή αξία της ανέρχεται σε 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes….

Όλοι τώρα αναρωτιούνται γιατί η Όπρα, ίσως η πλουσιότερη μαύρη γυναίκα στον κόσμο, προσπαθεί να διαπομπεύσει τους λευκούς ως προνομιούχους;

Υπάρχουν ερωτήματα του τύπου πώς αν η Αμερική είναι τόσο ρατσιστική όσο την παρουσιάζει ο Όπρα Γουίνφρεϊ, τότε πώς μια “μαύρη” έκανε τέτοια περιουσία;;;; Μήπως δηλαδή έγχρωμη μεν, κουβαλά το λευκό προνόμιο δε;

«Ώρα για Μελέτη». Θα κάτσω να διαβάσω μην πιαστώ αδιάβαστη. 3 x 2 ίσον 6, 4 + 5 ίσον 9…. Η εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μέσα από την συχνότητα του Alpha.

“Εφιάλτης στη κουζίνα”! Ναι όταν μαγειρεύω αυτό παθαίνει το σπίτι αλλά εδώ μιλάμε ότι ξαναζωντανεύει η εκπομπή του Μποτρίνι με τα μαχαίρια σε πρώτο πλάνο….

«Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα» ακούγεται στο τρέιλερ της εκπομπής και προετοιμάζει το κοινό για την επιστροφή του σεφ. Αυτό είναι το θέμα μου. Μετανοώ, κύριε σεφ μου…. Προχθές έκαψα όλο το μπριάμ….

Δε φταίω ‘γω η Αργυρώ η Μπαρμπαρίγου φταίει…. Μου έλεγε πώς να σοτάρω τις γαρίδες!

The Bachelor: Ο Γιώργος Σατσίδης ήρθε από το Λος Άντζελες για το σόου και δεν ξέρω γιατί δεν βάρεσαν ακόμα οι καμπάνες. Το πολυσυζητημένο Bachelor είναι ένα σόου το οποίο έχει προβληθεί σε 30 χώρες και σου λέει γιατί να μην τις κάνω 31. Σε αυτό συμμετέχουν 25 γυναίκες και ένας άνδρας, ο λεγόμενος Bachelor. Οι 25 γυναίκες θα προσπαθήσουν να γοητεύσουν τον εργένη και να κερδίσουν την καρδιά του. Και κάτι χρήματα νομίζω…..

Ο δικός μας ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ένας άντρας πολύ γοητευτικός. Είναι γύρω στα 30 και τον διεκδικούν αυτά τα 20 με 25 κορίτσια. Γιατί όμως τόση τσιγκουνιά; Βάλτε εκεί 50 να βρίσκονται….

Αυτό δεν θα χάσω. Γίνεται μια φορά την εβδομάδα, λέγεται “η τελετή των Ρόδων”, και ο Bachelor δίνει κάποια τριαντάφυλλα στα κορίτσια που μένουν στο σόου, δηλαδή παίρνουν την ασυλία.

Τι μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγες ώρες; Να αλλάξεις στυλ. Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.
Να κάνεις μια νέα αρχή! Επίσης να σπάσεις το πόδι σου όπως εγώ! Style Me Up- Με την Μαρία Μπακοδήμου. Αυτό μπορείς να κάνεις. Από το ΟΡΕΝ φυσικά…..

Για τις πρωτιές τα μάθατε. Όλοι πρώτοι. Ακόμα και εκπομπές που δεν προβάλλονται πρώτες έρχονται. Από κεκτημένη ταχύτητα. Πάντως καλή ιδέα του ζωντανού δελτίου ειδήσεων του Alpha από τη Βηρυτό. Η έκρηξη έχει συγκλονίσει όλο το κόσμο. Αυτή είναι η δουλειά της τηλεόρασης. Στο τόπο των γεγονότων…..