«Σύντομα μικρές αποχωρήσεις από τον Alpha»
Μέχρι Κεραίας

«Σύντομα μικρές αποχωρήσεις από τον Alpha»

«Σύντομα μικρές αποχωρήσεις από τον Alpha»

Τι έχει να πει σήμερα η Ντέπυ Γκολεμά για την Ελένη Μενεγάκη, τον Γιώργο Αυτιά και τη Βίκυ Σταυροπούλου;

Λέγεται συνέχεια ότι η Ελένη Μενεγάκη όταν φύγει από τον Alpha θα γυρίσει στον ΑΝΤ1. Εγώ δε νομίζω ότι αυτό θα συμβεί σύντομα…..

Πάντα μου άρεσαν οι τάπες στο μπάσκετ. Εσχάτως και όχι μόνο….

Σκέψου να έχεις συνυπογράψει τη «Σωτηρία της ψυχής» και να διαπιστώνεις ότι όντως είναι πολύ μεγάλο πράγμα να το πετύχεις! Φφφσσς μπόινγκ!

Ας πούμε μερικά πράγματα για τον πολιτισμό που πλήττεται και πώς κατά τη γνώμη μου η ΕΡΤ κυρίως θα μπορούσε να παίξει ένα σημαντικό ρόλο πολύ πιο σημαντικό από αυτό που παίζει….

Η ΕΡΤ έχει φτιάξει μια υπηρεσία που λέγεται Ertflix και που μεταδίδει ξένες ταινίες, σειρές κάτι σαν το Netflix στο ελληνικό του. Ως εδώ καλά. Και μπράβο. Αλλά τώρα με όσα συνέβησαν αυτή η υπηρεσία θα μπορούσε να δοθεί στους ηθοποιούς κυρίως στους νέους να ανεβάσουν ό,τι έργο θα μπορούσαν αυτή την εποχή….

Έχει φέρει ειπείν ένα κανάλι το Ert Sport. Τι το θέλει τώρα; Ας μαζέψει καλλιτέχνες, νέους ανθρώπους της τέχνης και ας τους παραχωρήσει ώρες, να δημιουργήσουν τώρα που οι άνθρωποι αυτοί που έχουν πρόβλημα επιβίωσης;

Το είπε και η Δήμητρα Γαλάνη στην εξαιρετική εκπομπή του Τάσου Τέλλογλου. «Όσοι δουλέψαμε πολλά χρόνια έχουμε ένα κομπόδεμα, οι νέοι τι θα γίνουν»;

Δεν φτάνει η ΕΡΤ να συμβάλει με χρήματα στις παραγωγές. Μπορεί με τα κανάλια που διαθέτει να βοηθήσει ουσιαστικά αυτό το καλοκαίρι. Για αυτό είναι η δημόσια τηλεόραση…. Διότι ωραία και καλά τα αφιερώματα, τα ντοκιμαντέρ, οι επαναλήψεις, αλλά δώστε στους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να ξεφύγουν από το κακό που τους βρήκε….

Συμφωνώ να βλέπουμε το “Ζήτω το ελληνικό τραγούδι”. Το ξαναφτιάξανε, μια κούκλα έγινε, αλλά δώστε τη δυνατότητα στους νέους, μη διστάζετε….

Έχουμε τώρα δυο μήνες που μας δείχνετε επαναλήψεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Νεκρό κανάλι. Βάλτε νέους δημιουργούς να δουλέψουν, να σωθούν…..

Αυτή είναι η άποψή μου για τον ρόλο της ΕΡΤ αυτό το δύσκολο καλοκαίρι….

Πάμε τώρα στις “Άγριες Μέλισσες” που συναρπάζουν. Εξαιρετικές ερμηνείες από την Έλλη Τρίγγου κυρίως, την Κατερίνα Διδασκάλου, συνθέτουν το πλέον σατανικό δίδυμο. Σεναριακά μας περιμένουν πολλές απρόσμενες εξελίξεις….

Ας πούμε ο Κλεομένης πέφτει σαν ώριμο φρούτο στα δίχτυα και “πάει καλιά του”. Δεν έχει και ρόλο για την άλλη σεζόν όπως καταλαβαίνετε…..

Σε λίγο εμφανίζεται και ο νέος έρωτας της Δρόσως. Θα καταφέρει να κρατήσει το παιδί ή θα της το…. κλέψουν; Περισσότερα δεν λέω….

Χθες ακόμα μέσα στον καύσωνα έβλεπα το Grey’s Anatomy. Έριχνε ένα χιόνι έξω, μια χαρά…..

Η Βίκυ Σταυρόπουλου έκλεισε πρωινό λένε όλοι…. Γιατί όχι;

Με κάποιους τα έχει βάλει ο Γιώργος Αυτιάς τώρα τελευταία αλλά δεν ξέρω με ποιους και γιατί. Θα μάθω όμως….

Σύντομα μικρές αποχωρήσεις από τον Alpha….