«Τι γύρευαν στην Πλάκα οι αδερφές Σταμίρη;»
Μέχρι Κεραίας

«Τι γύρευαν στην Πλάκα οι αδερφές Σταμίρη;»

«Τι γύρευαν στην Πλάκα οι αδερφές Σταμίρη;»

Η Ντέπυ Γκολεμά έχει την απάντηση

“Θα προτιμούσα να ζήσω για πάντα, απόλυτα υγιής. Αλλά αν πρέπει κάποια στιγμή να αφήσω αυτή τη ζωή, θα ήθελα να το κάνω ασφαλής σε μια σεζ λονγκ, φορώντας άρωμα και μια βελούδινη ρόμπα και μαργαριταρένια σκουλαρίκια, με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, έχοντας μόλις λύσει ένα βρετανικό κρυπτόλεξο” (Ολίβια ντε Χάβιλαντ)

Νόμιζα ότι δεν θα έφευγε ποτέ. Το πιστεύεις για κάποιους ανθρώπους. Έφυγε από τη ζωή με αυτό που όλοι ξέραμε. Πως ήταν η μόνη ηθοποιός που ζούσε από το καστ του «Όσα παίρνει ο Άνεμος» το 1939, για το οποίο ήταν και υποψήφια για το χρυσό αγαλματίδιο.

Η κατά κόσμον Olivia Mary de Havilland γεννήθηκε στο Τόκιο από Βρετανούς γονείς, τον δικηγόρο Ουόλτερ Ντε Χάβιλαντ και την ηθοποιό Λίλιαν Αυγούστα Ρουζ.

Στα 18 της, ακόμη φοιτήτρια στη δραματική σχολή επιλέχθηκε να ερμηνεύσει το ρόλο της Έρμια στο Όνειρο Θερινής Νυκτός του Σαίξπηρ.

Η αναγνώριση για την Ντε Χάβιλαντ ήρθε το 1939, μετά τη συμμετοχή της στην ταινία του Βίκτορ Φλέμινγκ «Όσα παίρνει ο άνεμος».

Κοιτάζοντας πίσω την μακρά καριέρα της, η Ντε Χάβιλαντ είχε δηλώσει στον Independent ότι ένιωθε πως είχε ζήσει μια πλήρη ζωή. «Δεν νιώθω χαρούμενη, ούτε ικανοποιημένη αλλά κάτι άλλο. Ευγνωμονώ που έζησα και έκανα τόσα πολλά πράγματα που ήθελα, και τα οποία είχαν νόημα για άλλους ανθρώπους».

Πάει λοιπόν ένα ακόμα τεράστιο αστέρι του σινεμά. Παραμαζεύτηκαν εκεί πάνω….

Διάβαζα προχθές και μου έκανε εντύπωση σε κάποιο σάιτ που έλεγε πως τσάκωσε τις τρεις αδελφές των “Άγριων Μελισσών” να βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας και να χαίρονται τις διακοπές τους αφού όλα τα γυρίσματα έχουν σταματήσει….

Πού τα βρίσκετε, ρε παιδιά.; Πού; Πού μα το Θεώ! Τα τρία κορίτσια που υποδύονται τις αδελφές προφανώς έκαναν κάποια βόλτα σε διάλειμμα. Τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς γίνονται στην Πλάκα στο κέντρο της Αθήνας, σε κτήριο που διεξάγεται η δίκη της φόνισσας Ελένης. Εκεί βρίσκεται όλη η οικογένεια Σεβαστού, συντετριμμένη με πρωταγωνίστρια βέβαια τη Μυρσίνη που φώναξε “φόνισσα, θα σε σκοτώσω”…..

Η Μαρία Κίτσου όπως και οι άλλοι συντελεστές θα ξεκουραστούν από τις 10 έως 17 Αυγούστου και μετά θα μπουν σε φουλ ρυθμούς…

Δουλειά ανέλαβε στις ειδήσεις του Mega, γνώριμος από τα παλιά,  ο Γιάννης Μιχαλάκης. Χρόνια στο κανάλι, που σημαίνει ο δολοφόνος ξαναγυρνά στο τόπο του εγκλήματος. Γιάννη, καλή επιτυχία….

Μάθε τα πάντα για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1…. Εμείς θα σας τα πούμε όλα το μεσημέρι αφού το δούμε αναπαυτικά από το κομπιούτερ. Νέοι τρόποι. Θα γίνουν και ερωτήσεις….