«Το άγχος σκοτώνει…. τα νούμερα»
Μέχρι Κεραίας

«Το άγχος σκοτώνει…. τα νούμερα»

«Το άγχος σκοτώνει…. τα νούμερα»

H Nτέπυ Γκολεμά και το... μέσο για τη Βίσση!

Δυστυχώς το πι που χρησιμοποιώ ως βοήθεια δεν τα κατάφερε να γκαζώσει και να με φτάσει ως το θεατράκι του Παπάγου. Τραγουδούσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε κάλυπτε άνετα το Ολυμπιακό στάδιο, οι αποστάσεις -τι είναι αυτές οι αποστάσεις;- οι μάσκες πιο λίγες από τις αποκριάτικες. Πρέπει να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις σε τόσο μικρά μέρη;

Τα ίδια μου είπαν και για τη Βίσση. Μάλιστα ήθελα να πάω η αφελής, το πάρκο είναι στη γωνία του σπιτιού μου και μάλιστα της τηλεφώνησα. “Αννούλα”, λέω, “θα σε δω το βράδυ;”

“Εδώ δεν μπορεί να με δει ο Καρβέλας με την Πάνια” μου λέει ” μήπως έχεις κανένα μέσο στον δήμαρχο;”.

Μέσο είχα αλλά μέσο μάλλον έψαχνε και ο δήμαρχος να δει τη Βίσση και έτσι έχασα την ευκαιρία να κάνω κάτι για τον Καρβέλα και τη Πάνια….

11 χώρες αγόρασαν τα δικαιώματα των “Άγριων Μελισσών” στο παζάρι των Καννών. Και φυσικά αυτές είναι σίγουρες και για τον δεύτερο κύκλο….

Πλάκα πλάκα η ΕΡΤ μπορεί να κάνει δουλίτσα φέτος το χειμώνα. Το ζητούμενο είναι η σωστή επικοινωνία των προϊόντων… Ποτέ δεν το είχε αυτό η ΕΡΤ…

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λοιπόν πιάνει στασίδι στον Alpha στη νέα εκπομπή. Μπράβο, δύο στα δύο τα κορίτσια στον Alpha….

Το διήμερο πέρασε με 40 βαθμούς. Η τηλεόραση με περισσότερους. Ούτε η Βλαχοπούλου που έπαιζε σε τρία κανάλια, η Βασιλειάδου με τον Αυλωνίτη σε δύο, δρόσισαν την κατάσταση. Θέλω διακοπές….

Η Τατιάνα Στεφανιδου ακολούθησε τον σύζυγό της. Τι να κάνει και στον ΣΚΑΪ; Εδώ που τα λέμε της άλλαξαν και τα φώτα. Πρώτα καθημερινή, μετά Σαββατοκύριακο, μετά Κυριακή. Έλεος….

Μου αρέσει αυτό το παρεάκι στο ΟΡΕΝ. Μωρέ άμα είσαι χαλαρός όλα γίνονται. Το άγχος είναι που σκοτώνει τα νούμερα….

Έκανε δοκιμαστικό ο άνδρας της Στικούδη για την εκπομπή της Μαλέσκου; Ελάτε, ρε παιδιά, καλοκαίρι καιρό….