«Το κόκκινο φουστάνι που… άναψε φωτιές»
Μέχρι Κεραίας

«Το κόκκινο φουστάνι που… άναψε φωτιές»

«Το κόκκινο φουστάνι που… άναψε φωτιές»

Η Ντέπυ Γκολεμά βλέπει «Άγριες Μέλισσες» (όπως ο Δημήτρης Κουτσούμπας) και δεν κάνει τα στραβά μάτια (όπως η ΕΡΤ)

“Φόρα το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να λιώνεις μια καρδιά…”

Αινιγματικά το ξεκίνησα αλλά πραγματικά δεν είναι ωραίο κάποιες γυναίκες που κυκλοφορούν με τον τέως μιας ηθοποιού να κάνουν τα πάντα για να της μπουν στο μάτι….

Αποχαιρετούμε και τον Κώστα Βουτσά. Έναν λατρεμένο ηθοποιό που μόνο γέλιο μας έδωσε στον κινηματογράφο, στο θέατρο, παντού. Και βλέποντας τα αφιερώματα συνειδητοποιούμε πως αποχαιρετούμε την εποχή της αθωότητας….

Αντίο Κώστα Βουτσά. Σου χρωστάμε γέλια, παγωτά, σινεμά καλοκαιρινό, ραντεβουδάκια, πασατέμπο, Ταμ Ταμ, τσαχπινιές και αυτή τη λεβεντιά που είχε το καθαρό σου βλέμμα…..φφφφς πόιντ!

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία και το “Έτερος εγώ”. Ανυπομονούμε να δούμε στο Star το δεύτερο μέρος της σειράς….

Και τώρα ενώπιος ενωπίω! Με τις συνειδήσεις μας σαν δημοσιογράφοι. Πώς νιώθουμε άραγε όταν βλέπουμε την κρατική τηλεόραση να μην ασχολείται με όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στα νησιά;

Είμαστε δημοσιογράφοι ταγμένοι στην αλήθεια που ούτε ένα συνεργείο δεν έστειλε η κρατική ΕΡΤ να καλύψει τα γεγονότα; ΜΑΤ χτυπούν με χημικά, κάτοικοι χτυπούν αστυνομικούς της π…..νας το κάγκελο και η ΕΡΤ “ξύνεται” με κυβερνητική εντολή. Να το θυμηθείτε, όχι μόνο για αυτή τη στάση, αλλά το μεταναστευτικό μέχρι κυβέρνηση ρίχνει……

Τώρα που έσκασε μύτη ο κορονοϊός τώρα θα δούμε και τις αντοχές της Υγείας και πόσο θωρακισμένη είναι. Άλλο τόσο όμως πρέπει να ‘ναι και η ψυχραιμία μας…..

Σε λίγο τα αεροπορικά εισιτήρια για Ιταλία θα κάνουν 10 ευρώ και δεν θα πηγαίνει κανείς…. Παγκόσμιος όλεθρος για τον τουρισμό και την οικονομία…..Και η δική μας μόνο από τον τουρισμό κρατιέται!

Και τελειώνοντας να πω πως ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ βλέπει “Άγριες Μέλισσες”. Το ‘πε στην Μαρία Κίτσου συγχαίροντάς την για τον «Μακμπέθ».

Αλλά και αυτή τη βδομάδα στη σειρά η Μαρία έδωσε ρεσιτάλ ηθοποιίας. Έχει τρελή στόφα το Λενιώ!

Η σκηνή που σκίζει τα προικιά και πάει να κόψει τα μαλλιά της Δρόσως συνειδητοποιώντας τη συμφορά μόνο στο θέατρο τη βλέπουμε….Όχι στην τηλεόραση…..

Για να σας λύσω κάπως το μυστήριο εκεί εθεάθη και το…. κόκκινο φουστάνι. Πιο πολλά δεν λέω, μακάρι να με πετάξετε σε έναν λάκκο σαν τον Μελέτη!