Το πρώτο σήριαλ εποχής στο νέο Mega είναι γεγονός!
Μέχρι Κεραίας

Το πρώτο σήριαλ εποχής στο νέο Mega είναι γεγονός!

Το πρώτο σήριαλ εποχής στο νέο Mega είναι γεγονός!

Η Ντέπυ Γκολεμά έχει όπως πάντα πλούσιο τηλεοπτικό (και όχι μόνο) παρασκήνιο

Το βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα «Τα μυστικά του βάλτου» γυρίζεται για λογαριασμό του νέου Mega. Το έργο αναφέρεται στους Βαλκανικούς Πολέμους….

Τα γυρίσματα θα αρχίσουν την επόμενη σεζόν αλλά έχουν ήδη κλείσει κάποια ονόματα που θα σας πούμε σε μια δυο μέρες….

Εκεί κατά τις 15 Μαρτίου θα ξεκινήσει και το Βig Βrother με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα ή αύριο. Κάτι εκκρεμότητες μένουν….

Στο μεταξύ είδαμε και το τρέιλερ με τους κριτές του YFSF με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, ασυναγώνιστο πουλέν του ΑΝΤ1, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Μαζωνάκη και τον Γεωργούλη να μας πετάει ένα καπέλο.

Τι να το κάνουμε το καπέλο λεβέντη μου; Κανένα μισθό από την Ευρωβουλή ευχαρίστως….

Μα συγγνώμη, ο συμπαθέστατος Άγγελος Αντωνόπουλος είπε στον Χατζηνικολάου ότι τον «Άγνωστο πόλεμο» του τον πρότεινε ο Κουτσομύτης; Και ο Φώσκολος πού ήταν; Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε….

Σαν χθες γεννήθηκε η αξέχαστη Μαλβίνα. Η τόσο χαρισματική Μαλβίνα που λείπει όσο κανείς από την τηλεόραση με τον καυτό και κοφτό της λόγο…

Το Μαλβινάκι που μας άφησε και αυτό νωρίς να πάει εκεί ψηλά. Η παρέα της είναι αλησμόνητη….

«SUPERG!RL» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει για την Ελλάδα η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 ως τις 16 Μαΐου. Τέτοια χαρά η ΕΡΤ, μας το ‘πε από το δελτίο ειδήσεων….

Τελείωσε και ο μήνας και όλα τα κανάλια είναι πρώτα! Στις ειδήσεις στα ενημερωτικά παντού. Όλοι πρώτοι, δεύτερος ουδείς….

Το επόμενο Σάββατο η Κατερίνα Διδασκάλου, η “Μυρσίνη”, φιλοξενεί στο Coronet στην «Πόρνη από πάνω» (έργο που παίζεται για 9η χρόνια) την Τατιάνα Στεφανίδου! Για την ακρίβεια δηλαδή η Τατιάνα πήγε στο θέατρο και της πήρε συνέντευξη….

Η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν έτυχε και θερμής υποδοχής από την ΕΡΤ. Οι πληροφορίες μου λένε, η εντολή ήταν παίξτε ένα μικρό κομμάτι αργά….

Πότε αργά δηλαδή; Το ξημέρωμα;;;;

Οι ασθενείς που θα υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία θα μπορούν, αν το επιθυμούν, να ακούν στο χρόνο της θεραπείας τους κορυφαία έργα που έχουν μεταδοθεί από το «Θέατρο της Τετάρτης».

Το πρόγραμμα θα αρχίσει να εφαρμόζεται πιλοτικά στο Πρότυπο Ογκολογικό Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», με στόχο την εξάπλωσή του και σε άλλες κλινικές στην Αθήνα και την Περιφέρεια.

Μια συμβολική πράξη για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου. Όλοι μας έχουμε χάσει αγαπημένα πρόσωπα….. και σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου!