«Αυτή την εκπομπή ποιος θα την πάρει;»
Nikopolis Blog

«Αυτή την εκπομπή ποιος θα την πάρει;»

«Αυτή την εκπομπή ποιος θα την πάρει;»

Ο Νίκος Γεωργιάδης μεταφέρει ό,τι ακούγεται στα τηλεοπτικά παρασκήνια

Έγινε χτες και η επίσημη παρουσίαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον Alpha και οι δημοσιογράφοι έφυγαν λίγο απογοητευμένοι. Ο λόγος ήταν ότι δεν έμαθε κανείς ούτε τι εκπομπή θα κάνει η πρώην Σταρ Ελλάς ούτε ποιος θα είναι ο τίτλος, ούτε τι ώρα θα μεταδίδεται. «Αναμονή κοινού» το λες, αλλά πρόσεχε μην καταλήξει «εκνευρισμός κοινού»!

Λίγες ώρες πριν, μέσα από την εκπομπή του Star, που είναι πλέον «άσπονδα» αδέρφια με τον Alpha (τουλάχιστον με την παλιά γενιά),  ακούστηκε ότι έμπασε νερά η συμφωνία με την Βάσω Λασκαράκη. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Συμπαθώ πολύ την Αντελίνα, αλλά πρέπει επειγόντως να δουλέψει τη φωνή της. Τόσο υψηλές συχνότητες σε κάνουν να σκιάζεσαι μεσημεριάτικα!

Όπως και στην είδηση για τη Λασκαράκη, έτσι και στην είδηση της εκπομπής «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ για την Έλενα Χριστοπούλου που δεν θα παρουσιάσει τελικά τη νέα εκπομπή Makeover, η πληροφορία ήταν ελεγμένη. Για την ακρίβεια, η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου δεν ήθελε να ακούγεται αυτό, καθώς πρόθεσή της είναι να παραμείνει στην επιτροπή του My Style Rocks. «Τιμάει τα συμβόλαιά της» ειπώθηκε χαρακτηριστικά από το περιβάλλον της και αυτό ήταν μάλλον αιχμή για την άδικη, όπως θεωρούν στάση που κράτησε απέναντί της το Star όταν έφυγε από το GNTM.

To reality μόδας του Star δεν λέει να ξεκινήσει γυρίσματα. Ο Γιώργος Καράβας ήταν πάντως πολύ καλός στο δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή μου λένε, αλλά απόφαση οριστική δεν έχει παρθεί ακόμα.

Γιατί ο Στέφανο Σαρτίνι απαξίωσε ξαφνικά τη Ρούλα Κορομηλά δημόσια, ενώ εκείνη έλεγε πάντα καλά λόγια για εκείνον; Άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις μου είπε ότι ο Ιταλός σκηνοθέτης είχε ενοχληθεί όταν εκείνη δεν του πρότεινε να τη σκηνοθετήσει στο Bravo του Epsilon TV. Αυτό θα εξηγούσε πολλά είναι η αλήθεια.

Ιωάννα Μαλέσκου. Τρία κανάλια της Αθήνας την πίστεψαν και τη ζήτησαν, και εκείνη ακόμα μου λένε ότι διστάζει. Μη σας κάνει εντύπωση αν στο τέλος αποφασίσει να μείνει στην Κρήτη ακολουθώντας την καρδιά της. Καμιά φορά η αγάπη είναι πιο σημαντική από την δόξα αρκεί να μην το μετανιώσουμε όταν είναι αργά!

Μετά την drive in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, drive in βραδινό φινάλε και για τον Νίκο Μουτσινά την Παρασκευή 3 Ιουλίου. Στον ίδιο χώρο που έγινε και η συναυλία της Νατάσας, με special guests τους διάσημους φίλους του.

Την ίδια μέρα θα αποχαιρετίσει το κοινό του και ο Γιώργος Λιάγκας (όπως και η πρώην σύζυγός του), ο οποίος δεν έχει σήμερα Παρασκευή ραντεβού με το κανάλι, όπως ακούστηκε. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ακόμα, αλλά μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε, είναι και περίεργες οι μέρες αστρολογικά!