Nikopolis Blog

Ανταπόκριση από το τηλεοπτικό μετερίζι

Ανταπόκριση από το τηλεοπτικό μετερίζι

Την Κυριακή φτάνει στην Ελλάδα η Pamela Anderson την οποία θα υποδεχτεί προσωπικά ο Νίκος Κοκλώνης. Ο τελευταίος πάντως δεν έχει αφήσει τίποτα στη τύχη για το πολυδάπανο show που ετοιμάζει. Από εντατικά μαθήματα φωνητικής μέχρι ειδική διατροφή και κινησιολογία έχει κάνει, όπως κάνουν όλοι οι μεγάλοι παρουσιαστές στο εξωτερικό.

Νίκος Κοκλώνης – It’s Show Time

Ο παρουσιαστής του Celebrity Travel και του It’s Show Time πήγε πάντως να στηρίξει τον καλό του φίλο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο το βράδυ της Τετάρτης στο Papillon, σε ένα λαμπερό κάλεσμα όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία του με το γραφείο του Γιάννη Μαρακάκη. Αισθητή η απουσία της συντρόφου του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Νατάσας Καλογρίδη, αισθητή η παρουσία της κόρης του, Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου..

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με τον Νικόλαο, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον Γιώργο Ντάβλα

Πολλοί δυσαρεστήθηκαν όταν κόπηκε το τρίλεπτο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, χωρίς καμία εξήγηση, από το «Πρωινό». Εκείνος πάντως το αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα και με επαγγελματισμό. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά κάνει καλύτερα νούμερα φέτος, αν και ο ανταγωνισμός από το Star λόγω GNTM και MasterChef είναι πιο σκληρός.

Ταυτόχρονα και η Τατιάνα Στεφανίδου ανεβάζει στροφές στον ΣΚΑΪ- χτες ήταν τρεις μονάδες κάτω από τη Ζήνα Κουτσελίνη στο δυναμικό κοινό.  Στην prime time ζώνη πάντως, το κανάλι του Φαλήρου περιορίστηκε χτες στο 8,1%

Ντάνου το ανάγνωσμα

Μπορεί στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 να «διασκέδασαν» με τον Ντάνο– με αποτέλεσμα οι φαν του να αντιδράσουν- με αφορμή το βιβλίο του και τα Instagram live του, εκείνος πάντως δείχνει πολύ αισιόδοξος για την πορεία του πονήματός του. Ένα βιβλίο που έπρεπε όμως να έχει κυκλοφορήσει από πέρσι, αλλά όπως μάθαμε, το προσχέδιο ήταν πολύ απλοϊκά γραμμένο και δυσνόητο οπότε έπρεπε να ξαναγραφτεί ουσιαστικά από την αρχή- όχι φυσικά από τον ίδιο αυτή τη φορά.

Μια άλλη αλήθεια πάντως είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα μπορούσε να έχει βγάλει πολύ περισσότερα χρήμα εκμεταλλευόμενος το Survivor. Γνωρίζω προσωπικά πως στα τέλη του 2016 είχε απορρίψει διαφημιστικά σποτ αξίας 100.000 ευρώ.

Σε ποιο κανάλι θα δούμε του χρόνου τον Γιώργο Λιάγκα; Επαφές έχουν ήδη γίνει πάντως, αφού οι σχέσεις του με το Μαρούσι είναι πιο χαμηλές και από την “Ωκεανίδα” που θα μας χτυπήσει το Σάββατο.

Exit mobile version