Αποκλειστικό: Η μυστική επικοινωνία Σάκη Κατσούλη – Γιώργου Λιβάνη!
Nikopolis Blog

Αποκλειστικό: Η μυστική επικοινωνία Σάκη Κατσούλη – Γιώργου Λιβάνη!

Αποκλειστικό: Η μυστική επικοινωνία Σάκη Κατσούλη – Γιώργου Λιβάνη!

Η άγνωστη συνομιλία του πρώην και του νυν της Μαριαλένας

Ένα από τα πιο έξυπνα σχόλια γύρω από το Survivor που είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες αφορούσε στον Γιώργο Λιβάνη, ότι αυτός είναι ο πραγματικός νικητής του reality επιβίωσης χωρίς να έχει αγωνιστεί ποτέ!

Το ειδύλλιο του τραγουδιστή με τη Μαριαλένα γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο συζήτησης στις εκπομπές, ενώ η μπαλάντα που κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι με τίτλο «Να είσαι ευτυχισμένη» έγινε μέσα σε λίγες εβδομάδες το soundtrack του τηλεοπτικού ερωτικού τριγώνου, χωρίς εκείνος να έχει κάνει την παραμικρή δήλωση γύρω από το θέμα.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει τον Σάκη Κατσούλη να μην κρύβει την πρόθεσή του να διεκδικήσει ξανά την πρώην αγαπημένη του, κάτι που φαίνεται να έχει ενοχλήσει πολύ την οικογένειά της, καθώς είναι εντελώς αρνητικοί στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Και ενώ ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει να αποφεύγει κάθε είδους τηλεοπτική εμφάνιση ή συνέντευξη (μας λένε μάλιστα ότι δεν μπαίνει πλέον καν στη διαδικασία να δει τα επεισόδια), μια νέα πληροφορία έρχεται να ταράξει λίγο ακόμα τα – ήδη ταραγμένα- ύδατα:  Λίγο πριν ο Σάκης ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Λιβάνη για να τον ρωτήσει αν ήθελε να μεταφέρει κάτι στη Μαριαλένα! Εκείνος όμως, φαίνεται πως τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του χωρίς να επιθυμεί την διαμεσολάβηση του πρώην συντρόφου της αγαπημένης του. Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες έρχονταν σε επαφή, καθώς γνωρίζονταν κοινωνικά πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Επίσης, η λεπτομέρεια αυτή αποδεικνύει ότι ο Γιώργος Λιβάνης γνώριζε από πριν για την είσοδο του Σάκη στο παιχνίδι- αυτό που προφανώς δεν γνώριζε είναι ότι εκείνος θα ήταν αποφασισμένος να μπει ανάμεσά τους.

Όσο για το στενό περιβάλλον της Μαριαλένας, συνεχίζει με κάθε ευκαιρία να εκφράζεται κάθε άλλο παρά κολακευτικά για τον Σάκη- όπως μας μεταφέρουν, εκείνος ήταν αρκετά «σφιχτός» με τα χρήματα με αποτέλεσμα η οικογένειά της να επιβαρύνεται οικονομικά περισσότερο από ό,τι της αναλογούσε!