ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαριά σύννεφα στη σχέση Ηλιάνας – Snik
Nikopolis Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαριά σύννεφα στη σχέση Ηλιάνας – Snik

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαριά σύννεφα στη σχέση Ηλιάνας – Snik

Έχουν ήδη χωρίσει; Οι φήμες και η αλήθεια

Ήταν ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της χρονιάς που πέρασε. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik οι οποίοι είναι μαζί από τα μέσα του 2019.

Τις τελευταίες εβδομάδες πηγές του Znews αποκάλυπταν ότι η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση και πως η παρουσιάστρια δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση. «Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάνε δύσκολα, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν μη αναστρέψιμα» αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Το ζευγάρι πάντως εξακολουθεί να μένει μαζί στην πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στη Νέα Πεντέλη. Αυτές τις μέρες μάλιστα φιλοξενούν εκεί και τη μητέρα της που έχει έρθει για λίγες μέρες από την Πάτρα – οι δυο γυναίκες μάλιστα εθεάθησαν μαζί στο πλατό της εκπομπής της.

«Υπάρχει ακόμα μεγάλη αγάπη μεταξύ τους» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Και θα υπάρχει πάντα».

Όσο για την Ηλιάνα, στη συνέντευξη που είχαμε κάνει στο ΟΚ! στα τέλη Ιανουαρίου, δήλωνε για τον αγαπημένο της: «Όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, γνώρισα έναν διαφορετικό άνθρωπο από εκείνον που φανταζόμουν (…) Έχει μια γλυκιά ψυχή. Ψυχή μικρού παιδιού».

Άλλη πηγή αναφέρει στο Znews πως η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας και πως είναι θέμα χρόνου να φύγει από το σπίτι. «Είχε ξαναψάξει δικό της σπίτι πριν από λίγο καιρό, αλλά στο τέλος τα είχαν ξαναβρεί. Τώρα όμως φαίνεται πολύ πιο αποφασισμένη να μείνει μόνη της».

Μέχρι χτες βράδυ, ο Snik δεν είχε κάνει like σε φωτογραφία της συντρόφου του από τις 19 Μαρτίου, χωρίς όμως να έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.