Nikopolis Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου

Αίσθηση προκάλεσε η προβολή μίας κάρτας στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» στην οποία αναφερόταν ότι η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε εξώδικο με αφορμή τις «ψευδείς», όπως ισχυρίζεται, δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της, Πάνου Καλλίτση. 

Το Znews επικοινώνησε με την παρουσιάστρια πριν από λίγο, η οποία απάντησε έκπληκτη πως δεν γνώριζε για την κίνηση αυτή της κουμπάρας και, πρώην καλής της, φίλης. Το μόνο που περιορίστηκε να δηλώσει είναι πως είχε γυρίσει αργά το βράδυ της Τρίτης από το Λονδίνο, όπου είχε ταξιδέψει με τον σύζυγό της για τη συναυλία των Bon Jovi, και πως κανείς από το κανάλι δεν την είχε ενημερώσει για το εν λόγω εξώδικο, αφού προφανώς δεν θεώρησαν ότι ήταν κάτι σημαντικό.

Πληροφορίες, μάλιστα, από το επαγγελματικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, αναφέρουν, ότι μετά την προβολή της συνέντευξης του Πάνου Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου είχε επικοινωνήσει με την Ελεονώρα Μελέτη για να διαμαρτυρηθεί για τα -πολύ- άκομψα σχόλια που είχαν γραφτεί για εκείνη στο Instagram της πρώτης.

Αυτό που δεν γνώριζε κανείς όμως είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για απειλητικά σχόλια που είχε δεχτεί η ίδια στη σχετική ανάρτησή και είχε εντολή να μην σβήσει ούτε ένα από αυτά προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες.

Όπως τονίζει η ίδια πηγή, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες δεν είχε γίνει  κάποια αναφορά για επικείμενο εξώδικο.

Exit mobile version