«Χωρισμοί σε ζωντανή μετάδοση, ανανεώσεις συμβολαίων και φήμες που αιωρούνται…»
Nikopolis Blog

«Χωρισμοί σε ζωντανή μετάδοση, ανανεώσεις συμβολαίων και φήμες που αιωρούνται…»

«Χωρισμοί σε ζωντανή μετάδοση, ανανεώσεις συμβολαίων και φήμες που αιωρούνται…»

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει, επιβεβαιώνει, διαψεύδει και αποκαλύπτει!

Τελειώνει οριστικά το My Style Rocks; Not so fast που λένε και οι Αμερικάνοι.

Οι δικές μας πληροφορίες μέσα από την παραγωγή του παιχνιδιού λένε πως  «δόθηκε εντολή τη Δευτέρα να “μαζέψουν” τις κάμερες, αλλά όχι να ξηλώσουν το σκηνικό όπως ακούστηκε».  Λένε ακόμα πως σε λίγες μέρες θα παρθεί η οριστική απόφαση στον ΣΚΑΪ. Προς το παρόν τηρούν στάση αναμονής. όπως και στον ΑΝΤ1 για το Your Face Sounds Familiar.

Αντιθέτως, το Just The Two of Us του Νίκου Κοκλώνη συνεχίζει ακάθεκτο κάθε Σάββατο. Μαθαίνουμε ότι, μετά από μια πολύωρη σύσκεψη που ζήτησε ο παρουσιαστής και παραγωγός του παιχνιδού με τους συντελεστές,  το επεισόδιο του Σαββάτου θα έχει αρκετές βελτιώσεις με σκοπό να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό και ελκυστικό για το κοινό.

Μένουμε στο Open, και την ανανέωση του συμβολαίου της Κατερίνας Καινούργιου με αυξημένες αποδοχές παρακαλώ, αφού το κανάλι αναγνώρισε την εμπορική της δύναμη και τα νούμερα τηλεθέασης που, αν με (πολύ) χαμηλό lead in, ήταν τα πιο επιτυχημένα του καναλιού (μαζί με τη Φαίη Μαυραγάνη τα Σαββατοκύριακα).

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μάλιστα ετοιμάζεται να «ενδυναμωθεί» ποικιλοτρόπως την επόμενη σεζόν ώστε να κερδίσει ακόμα περισσότερους πόντους τηλεθέασης.

Γιατί άραγε ο Alpha δεν επιβεβαιώνει ακόμα επίσημα την ανανέωση συμβολαίου της Ελεονώρας Μελέτη που έχει γίνει εδώ και έναν μήνα;

Γάμους σε live streaming είδαμε! Χωρισμούς όμως, όχι- μέχρι σήμερα τουλάχιστον.  Η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χώρισαν το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης εκείνη έσπευσε να το ανακοινώσει στη φίλη της Φαίη Σκορδά! Ξεκάθαρη επιτυχία της εκπομπής (που είδε και τα νούμερά της να ανεβαίνουν ξανά), αλλά μήπως ήταν πολύ γρήγορα, βρε παιδιά;

Παρασκευή ήταν μαζί σε σπίτι γειτονικού τους ζευγαριού και έπαιζαν μπιρίμπα, Κυριακή όλη μέρα μαζί, Δευτέρα πάλι μαζί στη δουλειά γιατί είναι και συνέταιροι και την ίδια στιγμή εκείνος να διαψεύδει τα δημοσιεύματα του χωρισμού με insta story και μετά να κάνει άλλο story που την έκανε mention. Δεν σας προλαβαίνουμε παιδιά!

Ο Snik έκλεισε τα 33 την πρώτη μέρα εξόδου από την καραντίνα και μαζί με τη σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι στο νέο τους εντυπωσιακό σπίτι στα βόρεια προάστια που διαθέτει μεγάλο κήπο και πισίνα- ναι, συζούν πλέον και επίσημα.

Όσο για το GNTM, το όνομα της Ηλιάνας δεν επιβεβαιώνεται ακόμα επίσημα από το Star για την επόμενη σεζόν- καθώς, όπως ακούγεται, λένε πως είναι ακόμα «υπό διαπραγμάτευση». Και αν κάποιοι δεν κρύβουν τους δισταγμούς τους, άλλοι λένε πως «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Για να δούμε ποιοι θα επικρατήσουν!