Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δυσανασχέτησε με τον Alpha;
Nikopolis Blog

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δυσανασχέτησε με τον Alpha;

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δυσανασχέτησε με τον Alpha;

Όλα δείχνουν πως διανύει την τελευταία της χρονιά στο κανάλι

Κοινό μυστικό είναι πλέον ότι οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha δεν διανύουν και την καλύτερή τους φάση. Και ενώ πίσω από κλειστές πόρτες πολλά μπορεί να συμβαίνουν ανάμεσα στην πιο ακριβοπληρωμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και τη νέα διοίκηση του σταθμού, κάποια από αυτά γίνονται γνωστά ενώ άλλα αποτελούν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, πολλοί θεωρούν δεδομένη πλέον τη μετακίνηση της Ελένης στο νέο Mega αλλά κάποιοι που γνωρίζουν καλύτερα λένε ότι έχει γίνει κρούση και από άλλο κανάλι που δεν θα περίμενε ίσως κανείς….

Ένα άλλο σκηνικό που μας μαρτύρησε άνθρωπος που δουλεύει για την εκπομπή της «βασίλισσας» όπως πολλοί την αποκαλούν χαριτολογώντας (ή και όχι) όταν δεν είναι μπροστά, είναι ότι δυσανασχέτησε έντονα που δεν την άφησαν φέτος να κάνει εγγραφές και για τις εκπομπές της Πρωτοχρονιάς με αποτέλεσμα να την αναγκάσουν να επιστρέψει νωρίτερα από τις Χριστουγεννιάτικες εξωτικές οικογενειακές διακοπές της– για την ακρίβεια της ανακοινώθηκε ότι δεν μπορεί να κάνει περισσότερες από τέσσερις εγγραφές.

Η σημερινή εκπομπή της Παρασκευής θα είναι η τελευταία της live και θα επιστρέψει μαυρισμένη και ξεκούραστη στις 30 Δεκεμβρίου.

Πάντως η ίδια, σε πρόσφατες δηλώσεις της με αφορμή όσα ακούγονται σχετικά με τη λήξη του χρυσού συμβολαίου της το καλοκαίρι, δεν δίστασε να πει τη δική της αλήθεια- ή έστω ένα μέρος της: «Είμαι μια γυναίκα που έχω πάρει πολλή ικανοποίηση από τη δουλειά. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν πρέπει να γίνονται, θα γίνονται».