Οι αλλαγές στο Open, το νέο βήμα της Βανδή και η επιστροφή της Σταμάτη
Nikopolis Blog

Οι αλλαγές στο Open, το νέο βήμα της Βανδή και η επιστροφή της Σταμάτη

Οι αλλαγές στο Open, το νέο βήμα της Βανδή και η επιστροφή της Σταμάτη

Με μια μεγάλη αλλαγή ξεκινάει η σεζόν για την τηλεοπτική παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open. Ο αρχισυντάκτης της, Βασίλης Δρυμούσης, μένει εκτός και τη θέση του παίρνει η εδώ και πολλά χρόνια αρχισυντάκτρια της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο «Πάμε Πακέτο» Άννα Ορφανουδάκη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή ο πρώτος παραμένει στο δυναμικό του σταθμού αφού εξετάζεται η αξιοποίησή του σε άλλο concept.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Δρυμούσης είχε συμβάλει και στην επιτυχία της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» με Ζαρίφη – Σταματόπουλο.

Μιας και μιλάμε για επιτυχίες, πολύ ευοίωνο σημάδι ο θρίαμβος των Ρέππα – Παπαθανασίου φέτος στο θέατρο Άλσος. Η παράσταση «Το δικό μας σινεμά» συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη, ενώ η πρωταγωνίστρια, Δέσποινα Βανδή, θα έχει πολλή δουλειά, αφού ξεκινάει άμεσα γυρίσματα για το X – Factor και πρόβες για τις χειμερινές της εμφανίσεις στο Acro, σε ένα πρόγραμμα που θα την αντιπροσωπεύει- για πρώτη, ίσως, φορά- απόλυτα. Έτσι η Δέσποινα παραμένει στην οικογένεια Μαροσούλη, με την οποία έχει συνδέσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της (βλ. Rex).

Ένα άλλο σχήμα που πολλοί πίστευαν ότι θα «χαλούσε» αλλά τελικά όλα πήγαν κατ’ ευχήν, είναι αυτό του Estate. Μέσα με τέλη Οκτώβρη, πρεμιέρα λοιπόν για τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ ακριβώς δίπλα, στο «Κέντρο Αθηνών» ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ξεκινήσει σχεδόν ταυτόχρονα με την ίδια περσινή ομάδα πλην της Άννας Καμαρινού.

Λίγα μέτρα πιο πάνω, στο Φωταέριο, ο Γιώργος Σαμπάνης ενώνει τις δυνάμεις του με την Καίτη Γαρμπή και την Τάμτα, ενώ ακριβώς δίπλα μετακομίζει το υπερ- πιτυχημένο club Voodoo που λειτουργούσε πέρσι πάνω από το Acro.

Εκεί, άλλωστε, ετοιμάζεται πυρετωδώς το comeback του Privilege του Βασίλη Τσιλιχρήστου, ενός club restaurant που είχε γράψει ιστορία στην Αθηναϊκή νύχτα πριν από την κρίση. Την black&white διακόσμηση μάλιστα έχει αναλάβει ο Νότης Χριστοδούλου – νικητής του πρώτου Fame Story.

Στα θεατρικά τώρα, το μεγαλύτερο στοίχημα του Οκτώβρη είναι ο «Ωνάσης» του Σταμάτη Φασουλή στο Παλλάς. Πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου και οι πρόβες είναι πλέον εντατικές για τον πολυπληθή θίασο ενώ ήδη ακούγονται πολύ καλά λόγια για την Κατερίνα Παπουτσάκη ως Μαρία Κάλλας και τη Δήμητρα Ματσούκα ως Τζάκι Κένεντι.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιοι καλλιτέχνες θα «κλείσουν» για το Just the two of us που- εκτός απροόπτου- επιστρέφει τα βράδια του Σαββάτου στο Open από Νοέμβρη με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Ήδη έχω μάθει για δυο πασίγνωστα ονόματα, αλλά δεν με αφήνουν να τα αποκαλύψω πριν υπογράψουν….

Κι άλλο ένα μικρό τηλεοπτικό νέο πριν σας ευχηθώ “καλό Σαββατοκύριακο”: Αν και γράφτηκε ότι η Σάσα Σταμάτη «έκλεισε» στο One για την πρωινή ζώνη 10-12 τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό.