Η τηλεόραση στα (όχι και τόσο) καλύτερά της
Nikopolis Blog

Η τηλεόραση στα (όχι και τόσο) καλύτερά της

Η τηλεόραση στα (όχι και τόσο) καλύτερά της

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει, αποκαλύπτει, διαψεύδει και ξεκαθαρίζει για λογαριασμό του Znews

Όποιον αστρολόγο και να ακούσεις, σου λέει να προσέχεις πάρα πολύ μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Εντάξει, δεν θα ανοίγουμε σαμπάνιες μετά, αλλά τουλάχιστον θα κινδυνεύουμε λιγότερο από τις συνέπειες των αντιδράσεών μας.

Big…. bother

Τηλεοπτικό σάλο προκάλεσε χτες η επίθεση του Κεχαγιά στον Βαρουξή. Ακόμα και οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ (Μουτσινάς, Μαλέσκου) δεν έκρυψαν την έντονη ενόχλησή τους , με τον Νίκο να δηλώνει αυτό που απαίτησαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου: Να αποβληθεί ο παίκτης.

Ταυτόχρονα ο Ανδρέας Μικρούτσικος όχι μόνο έχει δυσανασχετήσει με την Παραγωγή αλλά έχει φτάσει στo σημείο να ζητήσει να αποχωρήσει αφού αισθάνεται ότι τον φιμώνουν. Οι διαφωνίες του είναι πολλές αφού θεωρεί ότι δεν αξιοποίησαν την εμπειρία του στα reality και το παιχνίδι κατέληξε ουσιαστικά να περιστρέφεται γύρω από δύο γυναίκες (Άννα Μαρία, Σοφία) και δεν εκμεταλλεύτηκαν τη δυναμική άλλων παικτών που είχαν να δώσουν υλικό (όπως ο Ζακ, που παρέμεινε απλά ο «ωραίος» του παιχνιδιού).

Από την άλλη μεριά, οι υπεύθυνοι του καναλιού μετά το ατυχές περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη είχαν αποφασίσει να είναι πολύ προσεκτικοί και συντηρητικοί.

Γι’ αυτό κιόλας δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ο Αντρέας θα έχει τελικά ρόλο στο House of Fame.

Pop… Love

Παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες τις εκπομπές της Ιωάννας Μαλέσκου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Είναι σαφές ότι αυτές οι δυο παρουσιάστριες έχουν έρθει για να μείνουν. Τα νούμερά τους όμως είναι συνήθως μονοψήφια, ειδικά της Ηλιάνας. Φταίει η ζώνη, φταίει η ομάδα, φταίει η σκαλέτα της εκπομπής; Ένας συνδυασμός των τριών θα τολμούσαμε να πω.

Παράδειγμα: Έχει γίνει ο κακός χαμός με το Big Brother την προηγούμενη μέρα και εσύ ξεκινάς την εκπομπή με Skype και έναν νεαρό άγνωστο τραγουδιστή και εκπαιδεύει σκυλάκια. Ξεκίνα πιο μάχιμα, λοιπόν, αφού έχεις και το αποκλειστικό access, βγάλε κάποιον απο το BB να πάρει θέση (ο Αντρέας εδώ θα είχε… ζωγραφίσει) και παίξε μετά τα σκυλάκια!

Το ίδιο παρατηρούμε και στην Ηλιάνα. Δυστυχώς στην Ελλάδα το Hollywood gossip δεν πουλάει, εκτός αν μιλάμε για super stars τύπου Brad Pitt-Angelina Jolie. Ο νέος (άγνωστος στην Ελλάδα) σύντροφος της Selena Gomez δεν θα σου φέρει το νεανικό κοινό που ψάχνεις, πολύ απλά γιατί αυτό το κοινό που παρακολουθεί τη Selena Gomez δεν βλέπει τηλεόραση.

Εγώ προσωπικά βαριέμαι λίγο στις εκπομπές και τις στήλες που κρίνουν ρούχα, αλλά αυτά λένε αρέσουν πολύ στις γυναίκες, οπότε πάω πάσο.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως τώρα να δούμε αν η τελευταία πάρει ώθηση από την επιστροφή της Τατιάνας. Γιατί, όσο να πεις, το καλό lead in δίνει πόντους, ειδικά στο πρώτο ημίωρο.

Και λοιποί συγγενείς….

Ο φίλος μας ο Κωστής του Little Kook έκανε και φέτος έναν στολισμό υπερπαραγωγή στο πλατό της Φαίης. Τόσο υπερπαραγωγή όμως που στο τέλος ζαλίζει τον τηλεθεατή και η εικόνα «μπουκώνει». Αφαιρέστε κάτι φίλοι, πιο ωραίο θα δείχνει. Μόνο στους παρουσιαστές δεν έχετε φορέσει γιρλάντες ακόμα!

Μόλις μάθαμε και έναν χωρισμό ενός πολύ ερωτευμένου και όμορφου ζευγαριού που μας στεναχώρησε. Θα το αποκαλύψουμε μέσα στις επόμενες μέρες…

Μας αρέσει πολύ η Σμαράγδα Καρύδη. Σε ό,τι κι αν κάνει. Αυτό που δεν μας αρέσει είναι το αφύσικο φίλτρο που έχει η κάμερά της στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει. Είναι μια κούκλα και δεν το έχει ανάγκη. Ναταλία, δεν ξαναλέω τίποτα για τα δικά σου φίλτρα!

Μαχητής ο Κοκλώνης. Σου λέει, φέρατε την Πάολα στο Mega απέναντι στο Just μου; Θα φέρω εγώ τον Βασίλη Καρρά και θα ανοίγει ο κόσμος φιάλες στο σπίτι!

Να δώσουμε και ένα πρώτο spoiler για το επόμενο GNTM; Γυναικεία υπόθεση η επόμενη αποχώρηση!