Είναι επίσημο: “Οι Θαλασσιές οι Χάντρες” γίνονται θεατρικό μιούζικαλ!
Nikopolis Blog

Είναι επίσημο: “Οι Θαλασσιές οι Χάντρες” γίνονται θεατρικό μιούζικαλ!

Είναι επίσημο: “Οι Θαλασσιές οι Χάντρες” γίνονται θεατρικό μιούζικαλ!

Μία από τις πιο εμπορικές ταινίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου θα ανέβει τον επόμενο χειμώνα στο θέατρο. Ο λόγος για το θρυλικό μιούζικαλ «Οι Θαλασσιές οι Χάντρες» με την αξεπέραστη μουσική του Μίμη Πλέσσα.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Znews, ο παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης κρατάει στα χέρια του το συμβόλαιο που του εξασφαλίζει τα δικαιώματα για τη μεταφορά της ταινίας στο θέατρο, ενώ δίπλα του, εκτός από τον Μίμη Πλέσσα διακρίνεται η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ που θα έχει και την επιμέλεια της παραγωγής, ο ενορχηστρωτής και συμπαραγωγός, Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Βάσια Παναγοπούλου που θα υπογράψει τη σκηνοθεσία.

Οι πιο παλιοί θυμούνται άλλωστε πως η Βάσια είχε ξεκινήσει την καριέρα της από τις ταινίες και τα σίριαλ του αξέχαστου Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει την κινηματογραφική version, ενώ όπως επιβεβαιώνουν οι πηγές μας, στη θεατρική μεταφορά η, σύζυγος του Βασίλη Γκουρούση, Τέτα Καμπουρέλη, θα έχει τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη!

Για τον ρόλο του Φαίδωνα Γεωργίτση μάλιστα ήδη έχουν κάνει συζητήσεις δύο διάσημα αντρικά sex symbols που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στην υποκριτική- ειδικά ο ένας από αυτούς βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία!

Περισσότερες αποκαλύψεις θα έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες…