«Ραντεβού στο Μπάντεν Μπάντεν»
Nikopolis Blog

«Ραντεβού στο Μπάντεν Μπάντεν»

«Ραντεβού στο Μπάντεν Μπάντεν»

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει, αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει και διαψεύδει!

Να σας πω ότι ήταν μια εβδομάδα όπως όλες οι άλλες; Όχι, δεν θα σας το πω! Οι αστρολόγοι λένε πάντως υπομονή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου και τις επόμενες μέρες να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας, όσο και αν μας πνίγει το δίκιο μας.

Σοφία Χαρμαντά- Gerard Butler: Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε σήμερα. Όχι δεν πήγαν μαζί στην Ελβετία, εκείνος είναι στο Λος Άντζελες και εκείνη έχει μετακομίσει στο Λονδίνο γιατί λόγω covid δεν μπορεί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Τελευταία φορά συναντήθηκαν το καλοκαίρι στο Μόντε Κάρλο για 48 ώρες. Στη σχέση αυτή δυστυχώς έχει μπει μία άνω τελεία αλλά εκείνη πλέον δέχεται στενό… μαρκάρισμα από έναν διάσημο διεθνή αθλητή. Περισσότερα θα έχουμε σύντομα.

Αλέξης Γεωργούλης- Κώστας Τσουρός. Η πιο άβολη στιγμή της τηλεοπτικής εβδομάδας. Όταν έχεις καλεσμένο σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, οφείλεις να είσαι ευγενής. Αλλιώς μην τον καλέσεις. Δεν έχεις πάει στο «Καλημέρα Ελλάδα» για να δώσεις πολιτικές απαντήσεις στον Ελληνικό λαό. Ο Αλέξης έμοιαζε βέβαια σαν να περίμενε ότι αυτό το θέμα θα αναφερθεί, οπότε ήταν… ετοιμοπόλεμος. Ο Κώστας, από την άλλη, ως δημοσιογράφος που ξεκίνησε από τον χώρο της ενημέρωσης, θεώρησε προφανώς καθήκον του να ρωτήσει για ένα θέμα που είχε συζητηθεί πολύ τον περασμένο μήνα.

Το πρόβλημα ήταν αυτό που ακολούθησε και η καθυστερημένη παρέμβαση της παρουσιάστριας που είχε δίλημμα να μην θίξει τον αγαπημένο της συνεργάτη ή τον αγαπημένο της φίλο.

Νίκος Μακρόπουλος – Κώστας Μπακογιάννης: Η ατυχής ανάρτηση του αντιδήμαρχου έφερε προφανώς σε δύσκολη θέση τον δήμαρχο, λίγες μόλις μέρες μετά το περιστατικό με τη Λίζα Έβερτ (για να μην θυμηθούμε τον Μεγάλο Περίπατο).

Όχι δεν είναι κακό να έχεις γεννηθεί ή να έχεις γίνει πλούσιος με τη δουλειά σου ή επειδή μπορεί να κέρδισες το ΛΟΤΤΟ ή  κληρονόμησες μια άκληρη θεία. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την έννοια της «ενσυναίσθησης».

Τουλάχιστον πολλοί άνθρωποι έμαθαν που βρίσκεται το Μπάντεν Μπάντεν, το οποίο έγινε και νούμερο 1 trend στο ελληνικό twitter. Να σας σοκάρω λίγο ακόμα; Ο κύριος Μακρόπουλος έχει και θαλαμηγό!

Ανδρέας Μικρούτσικος – Χάρης Βαρθακούρης: Μπορεί στον αέρα του Big Brother Live να έχουν κάποιες αμήχανες στιγμές, εκτός αέρα όμως μια χαρά τα λένε. Ο Αντρέας έχει κάποια παράπονα γιατί δεν ακούνε τις πολύτιμες συμβουλές του- όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος επέμενε να καλέσουν τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να δώσει εξηγήσεις μετά την αποβολή του από το παιχνίδι, κάτι που βρήκε τελείως αντίθετη την παραγωγή. Η ατυχία όλων με την πανδημία ήταν ότι το ζωντανό της Παρασκευής ήταν  διαφορετικά σχεδιασμένο.

Όταν το Bachelor συναντά το GTNM: Ποιοι παίκτες που βλέπουμε ακόμα στα επεισόδια εθεάθησαν μαζί πριν από λίγες μέρες στο Περιστέρι; Η Εριέττα του Bachelor με τον Δημοσθένη (γύπα) του GNTM.Μήπως βρήκε εκεί τελικά τον ιδανικό «εργένη» της ή ήταν φίλοι από παλιά;

Ελένη Μενεγάκη – ΑΝΤ1: Σας το είχαμε γράψει πρώτοι εδώ από το περασμένο Σάββατο ότι η Ελένη δεν έχει συζητήσει με τον κανάλι του Αμαρουσίου; Και θα σας το ξαναπούμε. Μην είστε τόσο σίγουροι ότι η Ελένη έχει αποφασίσει να επιστρέψει την επόμενη σεζόν.