«Σάλος στα τηλεοπτικά πάνελ!»
Nikopolis Blog

«Σάλος στα τηλεοπτικά πάνελ!»

«Σάλος στα τηλεοπτικά πάνελ!»

Ο Νίκος Γεωργιάδης επιβεβαιώνει, διαψεύδει, σχολιάζει και αποκαλύπτει για λογαριασμό του Znews

Τα πιο μη-Χριστούγεννα της ζωής μας είναι προ των πυλών και ενώ κάποιοι διάσημοι Έλληνες ετοιμάζουν βαλίτσες για Ντουμπάι και άλλοι για Γκστάαντ, εμείς θα μείνουμε εδώ με την απορία αν η Δανέζη ενέδωσε στον Κεχαγιά και αν ο Μπάτσελορ θα το πάρει το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά.

Το μέγιστο θέμα, βέβαια, είναι τελικά τι θα πει, και αν θα πει, η Βίσση με τη Βανδή στον τελικό του Just αυτό το Σάββατο.

Καιρός είναι τελειώσει και αυτή η  μη-κόντρα που δημιούργησαν τα Μέσα στα τέλη της δεκαετίας του 90 όταν η Δέσποινα είπε στο Downtown την περιβόητη φράση «η Άννα Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι και εγώ δεν είμαι ούτε τριάντα χρονών». Ήρθε και το κόκκινο φουστάνι το Lacroix, φώναζε «Υποφέρω» η μία, έβγαζε «Κραυγή» η άλλη, πήγαινε ένας «πιστός» συνεργάτης της μίας και την έθαβε στην άλλη πίσω από την πλάτη της- μέχρι που η μία το έμαθε και τον έστειλε σπίτι του….. Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω.

Όλα αυτά τα χαριτωμένα και αλησμόνητα συνέβαιναν σε μια άλλη, αλησμόνητη εποχή, που οι Έλληνες αγόραζαν Καγιέν για να πηγαίνουν μέχρι το σούπερ μάρκετ, τα νυχτερινά κέντρα γέμιζαν Τετάρτη με Κυριακή, και που δεν είχες πρόσωπο στην κοινωνία αν δεν είχες εξοχικό και στη Μύκονο και στην Αράχωβα.

Ένας κάποιος θόρυβος έγινε και με τις Roomies, μετά το δημοσίευμα που ήθελε την Ντορέττα Παπαδημητρίου να μετακομίζει μόνη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega με ζωντανή εκπομπή. Άκυρο λέμε εδώ. Πρώτον, μέχρι σήμερα δεν είχε αποφασιστεί επίσημα αν οι Roomies μετακομίσουν το πρωί (θεωρείται αρκετά πιθανό όμως) και δεύτερον, αν συμβεί αυτό θα είναι φυσικά μαζί της και η Σολωμού και η Ζαρίφη.

Τόση ώρα δεν σας έχουμε πει και τα δικά μας τα ευχάριστα. Το ΟΚ! άλλαξε στέγη, φόρεσε τα καλά του και πλέον θα κυκλοφορεί μαζί με μια ιστορική εφημερίδα «Τα Νέα» κάθε Σάββατο- αυτή την εβδομάδα, μόνο, θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στο εξώφυλλο, η Νατάσα Θεοδωρίδου, στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη σε lifestyle περιοδικό από το 2014. Θέλω μόνο σας πω, ότι σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες, που έχουν μια στρατιά από μεσολαβητές που απαιτούν μετά να κοπούν μέχρι και ερωταπαντήσεις ολόκληρες πιστεύοντας ότι έτσι θα «προστατεύσουν» τον πελάτη τους (να ξέρατε πόσες μάχες έχουμε δώσει γι΄αυτό στα έντυπα), η Νατάσα, όλα αυτά τα χρόνια αποφασίζει μόνη της πού θα μιλήσει και δεν ζήτησε ποτέ να αφαιρεθεί τίποτα από τη συνέντευξή μας. Γιατί, πολύ απλά, ένας ευφυής άνθρωπος, όπως η συγκεκριμένη, δεν έχει ανασφάλειες γνωρίζοντας ότι μπορεί να «αποκρούσει» έξυπνα και την πιο δύσκολη ερώτηση.

Έγραψε εδώ την Κυριακή ο Ουγγαρέζος ένα αποκλειστικό με δική του ευθύνη και εμείς το διασταυρώσαμε. Όντως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει τη «Φάρμα», αλλά δεν απάντησε αμέσως θετικά και ζήτησε χρόνο να το επεξεργαστεί. Όπως είχε γίνει πρόταση και στον Σάκη Τανιμανίδη, πριν από τον Γρηγόρη, άσχετα αν δεν το έχει παραδεχτεί επίσημα κανείς.

Και καλά κάνουν, αν με ρωτάς (που δεν), γιατί δεν είναι και υποχρέωσή τους να μας μαρτυρήσουν. Δηλαδή, αν δεν τα βρήκαν στα λεφτά, πρέπει να μας το αναλύσουν κιόλας;  Η Ελληνική αγορά είναι όμως πολύ μικρή, και λίγο πολύ όλα μαθαίνονται. Πας να πιεις καφέ στον Γρηγόρη κάτω από τον ΑΝΤ1 και βγάζεις είδηση. Θα γινόταν αυτό στο CBS  ή στο ABC; Ποτέ.

Τέλος πάντων, επειδή αυτές τις μέρες  δεν ψήνονται μόνο γαλοπούλες αλλά και πολλά νέα, θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με αποκαλύψεις αφού και χωρισμοί ετοιμάζονται- δυστυχώς- να ανακοινωθούν και εγκυμοσύνες (τέτοιες ειδήσεις μας αρέσουν πιο πολύ) αλλά και τηλεοπτικές ανατροπές.

Καλά, covid free, Χριστούγεννα σε όλους!