Ραντεβού στα παρασκήνια
Nikopolis Blog

Ραντεβού στα παρασκήνια

Ραντεβού στα παρασκήνια

Χριστούγεννα με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη «Σπείρα Σπείρα» του θα κάνει η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Οι εκπομπές βέβαια, όπως κάθε χρόνο, θα είναι μαγνητοσκοπημένες, αφού η 38χρονη παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο πατρικό της Κιλκίς μαζί με τους γιους της.

Εγγραφές εορταστικών εκπομπών έκανε τις προηγούμενες και η Ελένη Μενεγάκη. Το πρωί της Τρίτης καλεσμένη της είχε τη Μαριέττα Χρουσαλά και ίσα ίσα που πρόλαβε να ολοκληρώσει την μαγνητοσκόπηση πριν βγει ζωντανά στον αέρα.

Τα ραντεβού στον ΑΝΤ1 για το YFSF συνεχίζονται, αλλά ακόμα η δεκάδα δεν έχει κλείσει. Η Ελένη Χατζίδου πάντως ζήτησε το δικό της reality μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και τη γάτα τους! Η απάντηση ήταν, φυσικά, «ευγενικά» αρνητική. Ο Ευθύμης Ζησάκης που ήταν και ο πρώτος καλλιτέχνης που «έκλεισε» για το show του ΑΝΤ1, είχε κανονίσει να παίξει δίπλα στον Κώστα Σπυρόπουλο που κάνει πρεμιέρα με το «Τοκ Τοκ» στη Θεσσαλονίκη στις 22 Δεκέμβρη, λόγω αδυναμίας του να είναι συνεπής στις πρόβες, έχασε τη θέση από τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τον Ορφέα του «Τατουάζ». Ο Ευθύμης, πάντως, θα συμμετέχει κανονικά στις παραστάσεις της Αθήνας.

Επίσης το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν το show με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου θα προβάλλεται Παρασκευή ή Κυριακή. Όλα θα εξαρτηθούν από τον ανταγωνισμό (Survivor, Master Chef).

Μεγάλος ανταγωνισμός φέτος όμως και στην Αθηναϊκή νύχτα και ήδη πολλοί ανησυχούν τι θα συμβεί στα νυχτερινά κέντρα μετά τις Γιορτές. Είναι και αυτός ο Γενάρης που οι μισοί Έλληνες τραγουδιστές πέφτουν θύματα μιας διαβολικής ίωσης που τους κρεβατώνει κάθε Παρασκευή και δεν ανοίγουν τα μαγαζιά τους αλλά το Σάββατο πάντα ανασταίνονται!

Προς το παρόν πάντως, μεγάλοι νικητές έχουν αναδειχτεί οι δύο Νίκοι: Νίκος Βέρτης και Νίκος Οικονομόπουλος. Το τοπίο όμως θα ξεκαθαρίσει τον επόμενο μήνα, αφού αυτή την περίοδο όλοι, λίγο πολύ, πάνε καλά.

Όπου να ‘ναι θα εμφανιστεί και ο νέος διεκδικητής τηλεοπτικής άδειας Παννελαδικής εμβέλειας. Πρόκειται για μια εταιρεία που λένε ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις…

Και πάμε τώρα στο τηλεοπτικό hit της σεζόν, το GNTM.  Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, τελικά ο live τελικός και όχι 23 όπως είχε αρχικά ακουστεί. Οι κριτές είναι ανάμεσα σε δύο (από τις τρεις που έχουν προκριθεί) και όλα θα κριθούν από το τηλεοπτικό σποτ που έχουν γυρίσει οι φιναλίστ και οι κριτές θα το δουν για πρώτη φορά μαζί με τους τηλεθεατές. Η νικήτρια θα κερδίσει εκτός από 50000 ευρώ και συμβόλαιο με ισχυρό γερμανικό πρακτορείο με έδρα το Αμβούργο και το όνειρο μιας διεθνούς καριέρας.

Στις 23 Δεκέμβρη βέβαια είναι ο ημιτελικός και ο τελικός του Nomads. Αυτός θα είναι μαγνητοσκοπημένος βέβαια. Ο τέταρτος νικητής θα βγει από το κοινό, η τετράδα θα μπει σε διαδικασία αγωνισμάτων και οι δυο καλύτεροι θα προκριθούν στον τελικό όπου θα μονομαχήσουν για τα 150 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάσαμε σήμερα ότι η πιο δημοφιλής διαδικτυακή αναζήτηση στην Ελλάδα  για το 2018 ήταν το Power of Love. Από αυτά που ακούς και απλά ελπίζεις να μην είναι αλήθεια.