Συναγερμός στα κανάλια: Ποιες εκπομπές σταματάνε από τη Δευτέρα;
Nikopolis Blog

Συναγερμός στα κανάλια: Ποιες εκπομπές σταματάνε από τη Δευτέρα;

Συναγερμός στα κανάλια: Ποιες εκπομπές σταματάνε από τη Δευτέρα;

ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΚΑΪ έκαναν την αρχή

Παρά τα άριστα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, η εξάπλωση του κορονοϊού είναι πλέον εκτός ελέγχου και όπως ήταν φυσικό η ελληνική τηλεόραση δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρεάστη.

Έτσι λοιπόν, πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές από αύριο Δευτέρα θα βγουν στον αέρα με μικρότερο αριθμό ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες ενώ η θεματολογία τους θα προσαρμοστεί περισσότερο στα -σοκαριστικά- δεδομένα των ημερών.

Χωρίς “Πρωινό”  λοιπόν ο ΑΝΤ1 από αύριο, ενώ αναβάλλονται τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, του Still Standing και του “Ρουκ Ζουκ”.

Την ίδια στιγμή στον ΣΚΑΪ, αφού αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Big Brother, αποφασίστηκε ότι σταματάνε οι εκπομπές του Νίκου Μουτσινά και του Γιώργου Λιάγκα.

Το ντόμινο των εξελίξεων αυτών ξεκίνησε μετά τα κρούσματα που σημειώθηκαν στο στούντιο Κάπα στα Σπάτα, αλλά και στο Κάπα 2 στο Μαρκόπουλο, ενώ υπήρξε άνθρωπος που μετά από επαφή που είχε με τη Φαίη Σκορδά στο Κάπα είχε βρεθεί και στο Studio Alfa στο Μαρούσι όπου βγαίνουν οι δύο παραπάνω εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Το ρεπορτάζ του Znews βρίσκεται σε εξέλιξη.