Τα #hot και τα #not της εβδομάδας
Nikopolis Blog

Τα #hot και τα #not της εβδομάδας

Τα #hot και τα #not της εβδομάδας

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει, διαψεύδει και αξιολογεί

#Hot Η Έλενα Χριστοπούλου στο My Style Rocks. Πιο καλοντυμένη από όλες τις παίκτριες, με συγκροτημένη άποψη. έχει γνώση των τηλεοπτικών κανόνων και τους χρησιμοποιεί προς όφελός της.

#Not H σύγκρουση των «Ράδιο Αρβύλα» με τον ΣΚΑΪ. Λίγο ενδιαφέρει το κοινό τι συνέβη με το κανάλι του Φαλήρου. Το θέμα είναι αν θα τους ξαναδούμε άμεσα στη μικρή οθόνη. Ήδη ακούγονται πολλά για επαφές με το Open, το οποίο τους είχε διεκδικήσει και πέρσι. Προσωπικά, δεν ξεχνάω ότι ο κύριος Κανάκης απαιτούσε από τον ΑΝΤ1 να μην υπάρχουν στο περιοδικό του ομίλου (ΟΚ!) paparazzi φωτογραφίες του, ακόμα κι αν απλά τον απαθανάτιζαν που περπατούσε μόνος του στον δρόμο. Όταν εσύ ο ίδιος απαιτείς για τον εαυτό σου να έχεις απόλυτη ελευθερία έκφρασης και την «κόβεις» από τους άλλους, πώς το χαρακτηρίζεις αυτό; Anyway, παραμένουμε φαν της εκπομπής του, που αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της στην ελληνική τηλεόραση.

#Hot «Ο Θάνατος του Εμποράκου» και «Προσωπική συμφωνία». Δύο παραστάσεις που έχουν ήδη κάνει μεγάλη αίσθηση σε κοινό και κριτικούς. Εξάλλου στο θέατρο η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται από στόμα σε στόμα. Γενικά φέτος τα θέατρα δεν περνάνε την καλύτερή τους χρονιά και πολλές είναι οι παραστάσεις που κατέβηκαν άρον άρον. Δεν είναι τυχαίο όμως ότι οι πιο αξιόλογες συνεχίζουν να γεμίζουν και τις καθημερινές.

#Not Η κόντρα Γιάννη Σπαλιάρα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μα βρε συνάδελφε, παίρνεις και εσύ σοβαρά τώρα τον Γιάννη; Ότι πιέστηκε είπε για την επίμαχη δήλωση με τις 4000 ερωμένες, όχι ότι του έβαλες λόγια στο στόμα. Άκομψο από τη μεριά του σύμφωνοι, αλλά τα δικαστήρια δεν είναι η λύση. Εξάλλου, ο «Σπαλ» έχει ελαφρώς το ακαταλόγιστο!

#Hot Πάλι ο Γιάννης Σπαλιάρας, αφού η σειρά που πρωταγωνιστεί για την ιρανική τηλεόραση, και θα παιχτεί σε πολλές χώρες, και πήρε ήδη παράταση για πέντε σεζόν. Ο δε Γιάννης, τον τελευταίο καιρό, έχει δει τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται στις Βαλκανικές χώρες που αναπαράγουν ελληνικά δημοσιεύματα που τον αφορούν με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει χιλιάδες νέους followers από τις γειτονικές μας χώρες.

#Not Στη, συμπαθέστατη κατά τ’ άλλα, Κόνι Μεταξά, που κοπανιόταν στο πλατό του Μουτσινά με ένα σκυλάκι στην αγκαλιά. Τα ζώα δεν είναι μέρος του show!

#Hot Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η πιο love to hate παρουσιάστρια της χώρας καταφέρνει ακόμα να απασχολεί, όταν όλοι σχεδόν κάποτε ήταν σίγουροι ότι μετά τον Alpha δεν θα την ξαναβλέπαμε ποτέ. Μετά τον ΣΚΑΪ, μια νέα πόρτα φαίνεται πως της ανοίγει στο Open, αφού, ως γνωστόν, θα λάβει μέρος στο Just The Two of Us του Νίκου Κοκλώνη. Δεν θες να βλέπεις να την κρίνει ο Γιώργος Θεοφάνους; Θες! Και ένα μικρό quiz; Ποια πασίγνωστη επαγγελματίας τραγουδίστρια «κόπηκε» λόγω… φωνής από τoυς υπεύθυνους BBC που έχει τα δικαιώματα του show και δίνει την τελική έγκριση για τους συμμετέχοντες;

#Νot Στη μανία καταδίωξης που έχουν αρκετοί πρωτοκλασσάτοι καλλιτέχνες. Δεν θέλουν όλοι να σας καταστρέψουν, χαλαρώστε!

#Hot H Έλλη Κοκκίνου που έχει… τσαγανό. Μαθαίνουμε ότι η τηλεοπτική φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας (που ταλαιπωρήθηκε πολύ αυτές τις μέρες από τη γρίπη με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τη γυναίκα του και το μωρό τους) είναι τόσο επεισοδιακή, που αναγκάστηκαν να τη σταματήσουν νωρίτερα αφού η κατάσταση βγήκε κυριολεκτικά εκτός ελέγχου. Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε γιατί θα προδώσουμε το… αιμοσταγές σενάριο!