Τα βραβεία του Mad, ο Ντάνος με μουστάκι και το μουσικό «όπλο» του ΑΝΤ1
Nikopolis Blog

Τα βραβεία του Mad, ο Ντάνος με μουστάκι και το μουσικό «όπλο» του ΑΝΤ1

Τα βραβεία του Mad, ο Ντάνος με μουστάκι και το μουσικό «όπλο» του ΑΝΤ1

Αύριο θα μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του MasterChef και μάλλον ελάχιστοι θα χαρούν αν κερδίσει η Σπυριδούλα, όσο και αν ακούγεται ωραίο να κερδίσει πρώτη φορά γυναίκα. Την Κυριακή συνάντησα από κοντά και τον Χρήστο «Κρατς» Μπάρκα και κάναμε μια ωραία κουβέντα για το ΟΚ! που κυκλοφορεί λίγες ώρες πριν από τον τελικό.

Σαν σήμερα έφυγε ο Φρέντυ Γερμανός, ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το αμερικανικό μοντέλο παρουσίασης, αυτό που προσπαθούν να αντιγράψουν οι περισσότεροι Έλληνες παρουσιαστές μετά από αυτόν. 20 χρόνια μετά, κανείς δεν μπόρεσε να τον φτάσει.
Μια χαρά τα πήγε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέντευξή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένας πολιτικός που έπασχε πάντα στο επικοινωνιακό κομμάτι και τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του. Όλος ο Alpha είχε, λέει, μαζευτεί στο πλατό αλλά η παρουσιάστρια δεν έχασε τη συγκέντρωσή της.
Τα πάνω κάτω  έχουν έρθει πάντως στον προγραμματισμό των καναλιών αυτές τις μέρες, με τις διακαναλικές συνεντεύξεις των υποψηφίων. Ο μεγάλος τους πονοκέφαλος όμως είναι οι βουλευτικές εκλογές, που οι σταθμοί θα προτιμούσαν να γίνουν τον Ιούνιο και όχι τον Οκτώβριο που λανσάρουν το νέο τους πρόγραμμα. Και αυτό γιατί στις εκλογές η διαφημιστική αγορά στην καλύτερη εκδοχή μουδιάζει, στη χειρότερη παγώνει τελείως.
Μιας και είπαμε για την επόμενη σεζόν, εκεί στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν ήδη το The Four. Πρόκειται για ένα, ισραηλινής προέλευσης -όπως και το Rising Star- μουσικό talent show, το οποίο ξεκινάει με τέσσερις κριτές (όχι απαραίτητα τραγουδιστές) και τέσσερις παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να κρατήσουν τις θέσεις τους κάθε φορά που εισβάλλουν άλλοι υποψήφιοι για να τους βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Βάλτε τώρα και το The Voice, βάλτε και το X Factor, του χρόνου το φθινόπωρο, τα βράδια θα τραγουδάμε όλοι μαζί. Στο ενδιάμεσο θα απολαμβάνουμε τα καλλίγραμμα κορίτσια του Next Top Model.

Έχουμε και τα Mad Awards στις 27 Ιουνίου και ήδη οι συσκέψεις έχουν ξεκινήσει. Εκτός από τους καλλιτέχνες της Panik που κυριαρχούν κάθε χρόνο στο stage, ξέρουμε μέχρι στιγμής ότι η η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama θα εμφανιστούν σίγουρα στη σκηνή, Πρόταση πάντως έχει γίνει και στη Νατάσα Θεοδωρίδου.
Τον είδατε τον Brad Pitt στις Κάννες; Ολοκαίνουριος έγινε στα 55, με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης. Φαβορί πάντως, δεν είναι ο Tarantino, που έχει σκηνοθετήσει την ταινία του, αλλά ο Almodovar.

Ο Brad Pitt και ο Leonardo DiCaprio στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, 2019 – Abaca Press

Και ένα bonus gossip. Θυμάστε που σας λέγαμε ότι γνωστός ωραίος Έλληνας θα έκανε τον ρόλο του Φαίδωνα Γεωργίτση; Τώρα που τα σχέδια ναυάγησαν, μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι αυτό το πρόσωπο που το σκεφτόταν κιόλας σοβαρά, δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτή που δεν βρέθηκε ποτέ ήταν η ηθοποιός που θα τον έβαζε να ξυρίσει το μουστάκι!