Τηλεοπτικό παρασκήνιο στη σκιά του κορονοϊού
Nikopolis Blog

Τηλεοπτικό παρασκήνιο στη σκιά του κορονοϊού

Τηλεοπτικό παρασκήνιο στη σκιά του κορονοϊού

Ο Νίκος Γεωργιάδης κρίνει, αποκαλύπτει και διαψεύδει

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί από χτες στη Γλυφάδα, όταν συνιδιοκτήτης ενός από τα δύο πιο πολυσύχναστα cafe bar restaurant της περιοχής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με έντονα, μάλιστα, συμπτώματα. Αμέσως εξετάστηκαν φίλοι και συγγενείς προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι θετικοί στο ιό.

Το ίδιο συνέβη και σε πολυσύχναστη καφετέρια της Καλλιθέας- και τα δυο αυτά μαγαζιά αποτελούν μάλιστα πόλο έλξης πολλών εγχώριων celebrities.

Και επειδή τον Έλληνα είναι δύσκολο να τον κρατήσεις σπίτι, ειδικά όταν ο καιρός είναι καλός, η Κυβέρνηση δέχεται πιέσεις να λάβει ακόμα περισσότερα μέτρα και αυτό σημαίνει ότι την επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να κλείσουν όλα τα εμπορικά καταστήματα.

Ανησυχία έχουν και όσοι εργάζονται στα Μέσα Ενημέρωσης- ειδικά στα μεγάλα shows που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό εργαζομένων- ειδικά για το Just The 2 of Us, μαθαίνουμε ότι θα ληφθούν πολύ αυστηρά μέτρα τόσο στην πρόβα της Δευτέρας όσο και στην εγγραφή της Τρίτης.

Την ίδια στιγμή, αν και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τηλεόραση, τα διαφημιστικά έσοδα στα κανάλια έχουν πέσει (όπως και στον Τύπο) με την αγορά να παγώνει κυριολεκτικά.  Ξένη έρευνα μάλιστα αποκάλυψε πως, σε παγκόσμιο επίπεδο, οι άνθρωποι που θα χρεοκοπήσουν εξαιτίας του κορονοϊού θα είναι πολύ περισσότεροι από τα θύματα.

Στα δικά μας τώρα, συνεχίζονται οι αρνητικά σχόλια απέναντι στον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα. Προσωπικά, δεν ανήκω σε εκείνους που ενοχλήθηκαν, ακριβώς γιατί το συγκεκριμένο ζευγάρι έμεινε πιστό στη φιλοσοφία της λαμπερής «διαφάνειας» που ακολουθούν.

Το επικοινωνιακό λάθος στο μήνυμά τους ήταν ίσως η κοινή τους εμφάνιση, αφού ο ένας από τους δυο είχε βρεθεί αρνητικός.

Και για να μιλάμε μόνο για ιούς, να πούμε εδώ πως ένας, από τους πολλούς λόγους που αξίζει να δεις απόψε το Just The 2 of Us είναι για την κριτική της Δέσποινας Βανδή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάτι, που όπως μαθαίνουμε δεν τη χαροποίησε καθόλου. Μα καθόλου!

Στην επιτροπή, φυσικά, την παράσταση κλέβει η σαρωτική Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ ένα outsider των προβών, κάνει την έκπληξη στον διαγωνισμό.

Όλα έτοιμα και για την αυριανή πρεμιέρα του Big Brother με τον Χάρη Βαρθακούρη να μας συστήνει τους παίκτες που βρίσκονται εδώ και μέρες σε -αναγκαστική!- απομόνωση σε ξενοδοχείο.

Όλοι λένε πάντως πως στο casting έχει γίνει εξαιρετική δουλειά με ιδιαίτερα έντονες προσωπικότητες που αναμένεται να συζητηθούν πολύ. Η εγγραφή του πρώτου επεισοδίου γίνεται βράδυ Σαββάτου χωρίς κοινό φυσικά.