«Το χάνουμε το κορμί πατριώτη!»
Nikopolis Blog

«Το χάνουμε το κορμί πατριώτη!»

«Το χάνουμε το κορμί πατριώτη!»

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, διαψεύδει, επιβεβαιώνει και σχολιάζει για λογαρισμό του Znews!

Χάνουμε το κορμί πατριώτη. Ποιο κορμί; Τον Γιάννη τον Σπαλιάρα που φεύγει πάλι για τα ξένα. Ανατολικά αυτή τη φορά, στην Τεχεράνη. Ναι του Ιράν. Πάει για γυρίσματα ξένης μεγάλης παραγωγής. Ιστορική θα είναι η σειρά, αλλά η Παραγωγή του απαγορεύει με αυστηρή ρήτρα να πει περισσότερα. Δυο μήνες θα λείψει πάντως. Καλοκαίρι εδώ θα κάνει, εκτός αν του προκύψει και άλλη δουλειά, γιατί τελικά τα 44 του έφεραν γούρι!

Να το πείτε με το μαλακό στον Δημήτρη Παπανώτα, μόνο, μη συγχυστεί πάλι και έχουμε άλλα. Γιατί ο Λιάγκας πλέον βάζει και ένα φωτοστέφανο πριν μπει στο πλατό. Μέχρι και κοινωνικό θέμα γύρισε για την εκπομπή χτες για να ενισχυθεί το λαβωμένο του προφίλ.

Λες η Μενεγάκη να μην είναι η μόνη που θα αποχωρήσει από τον Alpha το καλοκαίρι; Μήπως να προλάβουν από τώρα να ανανεώσουν το συμβόλαιο της Σταματίνας που λήγει την ίδια εποχή; Μια επιτυχημένη εκπομπή έχουν, μην τη χάσουν κι αυτή. Λέμε εμείς τώρα!

Αυτή η Θεσσαλονίκη, άλλη ενέργεια, πιο ανήσυχη! Πήγαμε στα Λαδάδικα, στο Casper που είχε γενέθλια, και είδαμε τα μισά κορίτσια του GNTM που είναι από τη Θεσσαλονίκη. Τι χορός, γέλια, αγκαλιές, τσιγάρα και ποτά, τέτοια χαρά δεν την πίστευες, ούτε Όσκαρ να είχαν κερδίσει. Η, δε, Κέισι, που έχει σχέση σοβαρή με έναν από τους μετόχους της επιχείρησης, δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις, γιατί είναι στον τελικό και το απαγορεύει ρητά το συμβόλαιό της με το Star.

Και η Ιωάννα Μπέλλα στο Just The Two Of Us; Η πρώην Σταρ Ελλάς έκανε ραντεβού την Παρασκευή με την Παραγωγή του παιχνιδιού. Αν έχει φωνή; Λεπτομέρειες! Καλό παρτενέρ να έχει και ψηλό, γιατί το κορίτσι με 12ποντο τακούνι, κοντεύει τα δυο μέτρα!

Αλλά η «βόμβα» εδώ είναι άλλη και θα είναι μεγατόνων. Δυο παρουσιάστριες, πρώτα ονόματα, «εξωφυλλικά», όπως τα λέμε εμείς, ετοιμάζονται να πουν το μεγάλο «ναι» για να τραγουδήσουν και να κριθούν. Πολυσυζητημένες και οι δυο τελευταία, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Στη, δε, επιτροπή, άλλοι δυο τραγουδιστές, μεγάλα ονόματα, συζητούν να πάρουν θέση δίπλα στην Άντζελα Δημητρίου. Αν συμφωνήσουν και οι τέσσερις αυτοί, τόσο δυνατό casting δεν θα έχει γίνει σε αντίστοιχο show.

Όσο για τον Νίκο Κοκλώνη, εκτός από το χριστουγεννιάτικο show του Open που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη με την Άντζελα Δημητρίου, θα παρουσιάσει και το πρωτοχρονιάτικο, πλαισιωμένος από τη Βίκυ Κάβουρα και πολλούς διάσημους φίλους του. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες….