«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Ένας νέος θάνατος ταράζει το Διαφάνι!
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Ένας νέος θάνατος ταράζει το Διαφάνι!

«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Ένας νέος θάνατος ταράζει το Διαφάνι!

Αυτόν τον φόνο δεν τον περιμένει κανείς!

Είναι γνωστό ότι το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες» θα γραφτεί με αίμα! Ήδη από τον Φεβρουάριο σας είχα ενημερώσει ότι η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο της σειράς, ενώ λίγο μετά είχα αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Γάλλος, ο Σπύρος Σταμούλης και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πεθάνουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον θάνατο του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού που έφερε αναστάτωση σε όλο το χωριό και οδήγησε την Ανέτ στην απόφαση να δώσει τελεσίγραφο στον γιο της, τον Μελέτη, να φύγει από το Διαφάνι προκειμένου να μην βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Δούκα.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε και τους υπόλοιπους θανάτους, αλλά και έναν ακόμα που δεν τον περιμέναμε. Και ο θάνατος αυτός μάλλον θα χαροποιήσει, παρά θα στεναχωρήσει στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς. Κι αυτό γιατί ο ήρωας που θα πεθάνει λίγο από πριν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου του σίριαλ είναι ένας από τους πλέον μισητούς.

Ο λόγος για τον Αχιλλέα, τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης με την οποία συνεργάζονται ο Δούκας και ο Μελέτης. Ο Αχιλλέας ευθύνεται για τον θάνατο του εισαγγελέα. Θέλοντας να πάρει εκδίκηση -ο Αλέξης ήταν ο βοηθός του εισαγγελέα που έβαλε τον αδελφό του, τον Ακύλα στη φυλακή- ο Αχιλλέας είχε στοχοποιήσει από την πρώτη στιγμή τον Γραμματικό και την κατάλληλη στιγμή τον έβγαλε από τη μέση. Τώρα όμως θα έρθει και η δική του η σειρά διότι οι σεναριογράφοι των «Μελισσών» έχουν φροντίσει στο τέλος του δεύτερου κύκλου να έρθει η κάθαρση.

Μπορεί ο Αχιλλέας να δολοφονηθεί, αλλά θα έρθει ένας ακόμα χειρότερος χαρακτήρας. Στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου θα δούμε να έρχεται στο Διαφάνι ο Ακύλας, ο αδερφός του Αχιλλέα Μεγαρίτη, τον οποίο θα υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης. Αυτός ο νέος ήρωας θα είναι ο νέος κακός του χωριού και θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τη Λενιώ και τις αδελφές της στον τρίτο κύκλο που θα καταγράφει την επταετία της Χούντας.