«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Έτσι μαθαίνει η Μυρσίνη ποιος σκότωσε τον Σέργιο
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Έτσι μαθαίνει η Μυρσίνη ποιος σκότωσε τον Σέργιο

«Άγριες Μέλισσες» mega spoiler: Έτσι μαθαίνει η Μυρσίνη ποιος σκότωσε τον Σέργιο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει τις λεπτομέρειες για το Znews

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, τόσο θα φτάνουμε πιο κοντά στην αλήθεια.
Και η αλήθεια βεβαίως έχει να κάνει με το ποιος σκότωσε τον Σέργιο Σεβαστό.

Όταν η Ασημίνα αποκάλυψε στο Νικηφόρο ότι συμμετείχε στο φόνο του αδελφού του γνωρίζαμε ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Ο επόμενος που έμαθε την αλήθεια ήταν ο Κωνσταντής και του την αποκάλυψε ο ίδιος ο Νικηφόρος θέλοντας να του εξηγήσει γιατί έχει απομακρυνθεί από την Ασημίνα και γιατί αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να διεκδικήσει τον γιο του.

Από κει και πέρα γνωρίζαμε ότι ήταν θέμα χρόνου να διαρρεύσουν όλα. Διότι μπορεί τόσο ο Κωνσταντής όσο και ο Νικηφόρος να υποσχέθηκαν στις αδελφές Σταμίρη ότι δεν θα πουν τίποτα αλλά η αλήθεια θα μαθευτεί.

Ήδη σε προηγούμενο spoiler αποκαλύψαμε ότι ο Δούκας Σεβαστός θα μάθει τη φρικτή αλήθεια και θα προσπαθήσει να κάψει τις αδελφές Σταμίρη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ο τρόπος που μαθαίνει η Μυρσίνη το ποιος σκότωσε τον γιο της.

Ο Νικηφόρος δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να γίνει συγγραφέας και μάλιστα το πρώτο του μυθιστόρημα έχει θέμα μία ιστορία που γνωρίζει από μέσα: τον φόνο του αδελφού του. Αυτή την ιστορία θα καταγράψει στο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στα γαλλικά. Το βιβλίο θα φτάσει στα χέρια της Μυρσίνης και έτσι θα τα καταλάβει όλα.

Το τι θα επακολουθήσει θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια…